Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

Enemmn kuin pelkk seura

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Camp Nou – FC Barcelona
SKU 10284
EAN 5702016914276
Kappaleita 5509
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 329,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284 kuvaus

Camp Nou on FC Barcelonan maailmankuulu jalkapallostadion. Vaikuttavalla stadionilla on pelattu monia legendaarisia jalkapallo-otteluita. Nyt voit elää ne kaikki uudelleen tai pelata omia otteluitasi LEGO Camp Noun avulla.

Setti on täynnä aitoja yksityiskohtia ja elementtejä, joita jalkapallofanit ja LEGO-fanit varmasti arvostavat. Mihin laitat tämän upean oodin jalkapallostadionille?

Jakaantuu viiteen osaan

LEGO 10284:n rakentaminen on iso urakka, josta nautit. Voit rakentaa yksityiskohtaisen jalkapallostadion yli 5 500 tiilellä. Sivukatsomosta, jossa on teksti ”Més Que Un Club”, tulostauluihin ja pelaajien tunneliin, kaikki on siellä. Voit jopa rakentaa pelaajabussin, jolla joukkue saapuu stadionille.

Rakentamisen jälkeen hauskuus ei ole vielä ohi. Ihaile monia yksityiskohtia ja nauti rakentamisestasi. LEGO Camp Nou voidaan jakaa viiteen osaan, jolloin pääset tutustumaan kaikkeen ja näet stadionin rakentamisen.

Jokaista yksityiskohtaa on mietitty

LEGO on ajatellut jokaista yksityiskohtaa suunnitellessaan LEGO 10284:ää. FC Barcelonan väreissä olevat banderollit ja liput herättävät ottelupäivän eloon, ja Barça-logot ja muut tarrat tekevät stadionista entistäkin realistisemman.

Kun olet koonnut LEGO Camp Nou -stadionin kokonaan, sinulla on noin 20 senttimetriä korkea, 49 senttimetriä leveä ja 46 senttimetriä syvä vaikuttava stadion. Siitä tulee jokaisen FC Barcelonan fanin kodin näytöskappale.

Sukella historiaan

Paitsi itse setti, myös tämän LEGO-setin ohjekirja on täynnä yksityiskohtia. Runsaasti kuvitettujen rakennusohjeiden perusteella tästä projektista tulee paljon helpompi.

Samalla tässä vihkosessa tutustut legendaarisen seuran historiaan ja luet tämän LEGO-sarjan suunnitelleen suunnittelijan haastattelun. Tämä inspiroi sinua ja tekee tämän sarjan rakentamisesta vieläkin hauskempaa.

Täydellinen lahja FC Barcelonan faneille

Oletko tai tunnetko todellisen FC Barcelonan fanin? Silloin tämä sarja ei saisi puuttua kokoelmastasi. Rakentamisen jälkeen tämä Camp Noun pienoismalli on todellinen katseenvangitsija kotonasi. Voit siis nauttia tästä upeasta LEGO-rakennussarjasta yhä uudelleen. Onko sinulla jo mielessäsi hyvä paikka Camp Noulle?

  • Tämä upea setti on palkitseva rakennuskokemus FC Barcelonan aikuisille faneille. Jalkapallofaneista on hauska rakentaa FC Barcelonan ikonisen Camp Nou -stadionin keräiltävä LEGO pienoismalli.
  • Tämä LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284 rakennussetti on uskollinen tulkinta kentästä, katsomoista ja sisäänkäynnistä. Mallin voi jakaa 5 osaan, mikä takaa pääsyn kaikille alueelle.
  • Lisäyksityiskohdat herättävät eloon ottelupäivän jännityksen. Tutustu toimittajien koppeihin, pelaajien tunneliin ja seuran linja-autoon sekä bannereihin ja lippuihin, jotka edustavat FC Barcelonan värejä.
  • Tämä aikuisille suunnattu FC Barcelonan stadionin LEGO rakennussarja on mainio lahja kaikille, jotka rakastavat jalkapalloaiheisia keräilyesineitä, FC Barcelonan fanituotteita ja keräilytavaroita.
  • Stadion on 20 cm korkea, 49 cm leveä ja 46 cm syvä, joten se herättää ansaittua huomiota koristeena.
  • Jalkapallofanit arvostavat aitoja yksityiskohtia, kuten katsomossa näkyvää kuuluisaa mottoa ”Més Que Un Club” (Enemmän kuin pelkkä seura).
  • Setti sisältää kuvateoksen tyyliset rakennusohjeet rakentamisen avuksi ja inspiraatioksi. Tutustu seuran ja stadionin historiaan ja lue mallin luoneen LEGO suunnittelijan haastattelu.
  • Tämä LEGO Camp Nou – FC Barcelona setti kuuluu upeasta muotoilusta, tarkoista yksityiskohdista ja elegantista arkkitehtuurista pitäville aikuisille rakennusfaneille suunniteltuun rakennettavien pienoismallien sarjaan.
  • LEGO rakennuspalikat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osissa turvallisuus ja laatu ovat etusijalla. Siksi ne testataan perusteellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.