Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80015 Monkie Kidin pilviavoauto

Hieno Monkie Kid -leluauto leikkihetkien pelastustehtäviin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Monkie Kidin pilviavoauto
SKU 80015
EAN 5702016617702
Kappaleita 659
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80015 Monkie Kidin pilviavoauto kuvaus

  • Tämän leluauton sisältävän LEGO® Monkie Kid™ lelusetin (80015) parissa lapset tuntevat itsensä sankareiksi. Setillä voi leikkiä Monkie Kidiä ja kiitää pelastamaan siviilejä sarvidemoneilta superupealla pilviavoautolla.
  • Tässä keräilylelussa on viisi minihahmoa: Monkie Kid Kultaisine sauvoineen, Gold Horn Demon ja Silver Horn Demon kurpitsa-aseineen, Wang ja Chen sekä tarvike-elementtejä luoviin seikkailuleikkeihin.
  • Autossa on oikean kilpa-auton yksityiskohtia, pyörivä pilvimoottori ja kaksi jousitoimista asetta. Kaapatun minihahmon voi laittaa sarvidemonien LEGO® kulkuneuvon lokeroon, ja menopelissä on myös irrotettava lennokki taisteluihin.
  • Loistava yllätys-, syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. Tämä 659-osainen LEGO® setti on hauska ja luova rakennushaaste, josta voi nauttia yksin tai yhdessä ystävien ja perheen kanssa.
  • Leluauto on 10 cm korkea, 30 cm pitkä ja 16 cm leveä. Jännittävät tarinat yltyvät, kun sen yhdistää näppärästi muiden LEGO® Monkie Kid™ settien palikoista rakennettujen mallien kanssa.
  • Ilman paristoja toimiva lelusetti saa virtansa lasten luovuudesta ja kannustaa kehittämään mielikuvitusta. Lapset uppoutuvat roolileikkeihin LEGO® Monkie Kid™ suosikkihahmojen muodossa ja keksivät ainutlaatuisia seikkailutarinoita.
  • Paranna lasten rakennuskokemusta ilmaisen LEGO® Life sovelluksen helppokäyttöisillä Instructions PLUS -ohjeilla. Niiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkiskella mallejaan rakentaessaan sitä.
  • Legendaaristen kiinalaisten Apinakuningas-tarinoiden inspiroimat opettavaiset LEGO® Monkie Kid™ lelut kehittävät lasten luovuutta, rohkeutta ja sinnikkyyttä ja tarjoavat tuntikausiksi hauskaa rakennuspuuhaa ja leikin riemua.
  • Eikä LEGO® palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen tarvita Monkie Kidin voimia! LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistamme helpon kiinnityksen ja kestävät mallirakennelmat.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että tämä lasten lelun rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.