Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80015 Monkie Kidin pilviavoauto

Hieno Monkie Kid -leluauto leikkihetkien pelastustehtäviin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Monkie Kidin pilviavoauto
SKU 80015
Kappaleita 659
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80015 Monkie Kidin pilviavoauto kuvaus

  • Tämän leluauton sisältävän LEGO® Monkie Kid™ lelusetin (80015) parissa lapset tuntevat itsensä sankareiksi. Setillä voi leikkiä Monkie Kidiä ja kiitää pelastamaan siviilejä sarvidemoneilta superupealla pilviavoautolla.
  • Tässä keräilylelussa on viisi minihahmoa: Monkie Kid Kultaisine sauvoineen, Gold Horn Demon ja Silver Horn Demon kurpitsa-aseineen, Wang ja Chen sekä tarvike-elementtejä luoviin seikkailuleikkeihin.
  • Autossa on oikean kilpa-auton yksityiskohtia, pyörivä pilvimoottori ja kaksi jousitoimista asetta. Kaapatun minihahmon voi laittaa sarvidemonien LEGO® kulkuneuvon lokeroon, ja menopelissä on myös irrotettava lennokki taisteluihin.
  • Loistava yllätys-, syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. Tämä 659-osainen LEGO® setti on hauska ja luova rakennushaaste, josta voi nauttia yksin tai yhdessä ystävien ja perheen kanssa.
  • Leluauto on 10 cm korkea, 30 cm pitkä ja 16 cm leveä. Jännittävät tarinat yltyvät, kun sen yhdistää näppärästi muiden LEGO® Monkie Kid™ settien palikoista rakennettujen mallien kanssa.
  • Ilman paristoja toimiva lelusetti saa virtansa lasten luovuudesta ja kannustaa kehittämään mielikuvitusta. Lapset uppoutuvat roolileikkeihin LEGO® Monkie Kid™ suosikkihahmojen muodossa ja keksivät ainutlaatuisia seikkailutarinoita.
  • Paranna lasten rakennuskokemusta ilmaisen LEGO® Life sovelluksen helppokäyttöisillä Instructions PLUS -ohjeilla. Niiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkiskella mallejaan rakentaessaan sitä.
  • Legendaaristen kiinalaisten Apinakuningas-tarinoiden inspiroimat opettavaiset LEGO® Monkie Kid™ lelut kehittävät lasten luovuutta, rohkeutta ja sinnikkyyttä ja tarjoavat tuntikausiksi hauskaa rakennuspuuhaa ja leikin riemua.
  • Eikä LEGO® palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen tarvita Monkie Kidin voimia! LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistamme helpon kiinnityksen ja kestävät mallirakennelmat.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että tämä lasten lelun rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.