Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80018 Monkie Kidin pilvipyörä

Hieno LEGO Monkie Kid moottoripyörälelusetti lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Monkie Kidin pilvipyörä
SKU 80018
Kappaleita 203
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 24,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80018 Monkie Kidin pilvipyörä kuvaus

  • Nuoret sankarit voivat leikkiä vauhdikkaita seikkailuja ja pelastaa kaupungin hämähäkkimoottoripyöräilijältä ja robottihämähäkiltä tämän toiminnantäyteisen LEGO® Monkie Kidin™ pilvipyörä (80018) lelusetin avulla.
  • Tässä rakennettavassa setissä on 3 LEGO® minihahmoa – Monkie Kid ja Kultainen sauva, Spindrax ja miekka sekä Rui. Ne innostavat joka päivä hauskoihin ja luoviin tarinoihin ja leikkeihin.
  • Monkie Kidin pilvipyörässä on 2 kätkettyä kiekonheitintä, ja sen pyörät voi kääntää lentotilaan. Spindraxin pyörässä on puolestaan 2 nuppiasetta. Setti sisältää myös eri asentoihin asetettavan robottihämähäkkilelun.
  • Tämä huikean hieno 203-osainen LEGO® moottoripyörälelusetti on hauska rakennuselämys, ja setin parissa viihdytään leikeissä. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Pilvipyörä on 7 cm korkea, 14 cm pitkä ja 4 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen sujautettavaksi lapsen reppuun muiden rakennelmien ja minihahmojen kanssa matkaleikkejä varten.
  • Pakkaus sisältää selkeät vaiheittaiset ohjeet, ja ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta löydät Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla lapset voivat tutkia mallien virtuaaliversioita rakentaessaan.
  • Kiinalaisen Monkey Kingin legendan inspiroimat LEGO® Monkie Kid™ rakennuslelut kehittävät lasten mielikuvitusta, rohkeutta ja sinnikkyyttä samalla, kun lapset nauttivat hauskoista leikeistä.
  • LEGO® osat ovat täyttäneet tiukat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat aina yhtä hyvin.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.