Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80019 Red Sonin liekkimerisuihkukone

Upea liekkimerisuihkari Red Sonin ja Monkie Kidin eeppisiin taisteluihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Red Sonin liekkimerisuihkukone
SKU 80019
Kappaleita 299
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 34,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80019 Red Sonin liekkimerisuihkukone kuvaus

  • Tällä toiminnantäyteisellä LEGO® Monkie Kid™ lelusetillä (80019) lapset voivat leikkiä sankarillista Monkie Kidiä, joka vartioi Kukkahedelmävuorta Red Sonin liekkimerisuihkukoneen hyökkäyksiltä.
  • Tässä hauskassa lelussa on 3 minihahmoa innostamaan leikkeihin – Monkie Kid, Red Son, jolla on voimakäsine ja ammuttavia liekkienergiaosia. Mukana on myös härkäklooni Bob, jolla on rakennettava rakettireppu ja liekinheitin.
  • Liekkimerisuihkukoneessa on ohjaamo minihahmolle ja 2 jousitoimista asetta. Kukkahedelmävuoren minirakennelmassa on paikka Kultaiselle sauvalle, mikä innostaa keksimään jännittäviä leikkitaisteluita.
  • Tämä laadukas 299-osainen LEGO® suihkarisetti on palkitseva rakennus- ja leikkielämys 7 vuotta täyttäneille lapsille. Se sopii mainiosti syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi.
  • Liekkimerisuihkari on 10 cm korkea, 21 cm pitkä ja 14 cm leveä, joten se kulkee näppärästi mukana ja lasten on helppo pidellä ja lennättää sitä sekä ampua sen aseilla.
  • Sisältää painetut ohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet ilmaisessa LEGO® Building Instructions sovelluksessa, jonka avulla nuoret rakentajat voivat tutkia tämän ainutlaatuisen lelumallin virtuaaliversiota rakentaessaan.
  • Hauskat LEGO® Monkie Kid™ rakennuslelut kertovat kiinalaisen Apinakuninkaan legendan kekseliäiden tarinoiden avulla ja kehittävät lasten luovuutta, sitkeyttä ja optimismia.
  • LEGO® osat täyttävät tiukat standardit, joiden avulla varmistetaan, että ne kiinnittyvät hyvin joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikat ja osat testataan huolellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.