Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Monkie Kidin autokisat 40472

Hauska autolelusetti Monkie Kidin ja hrkkloonin vlisiin kisoihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Monkie Kidin autokisat
SKU 40472
Kappaleita 57
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 14,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Monkie Kidin autokisat 40472 kuvaus

Tuo lasten LEGO Monkie Kidin roolileikkiseikkailuihin toiminnantäyteisiä leluautokilpailuja tämän näppärän tarvikesetin (40472) avulla. Setti sopii mainiosti omatoimisiin ja yhteisiin leikkeihin, ja siinä on Monkie Kidin pilviavoauton ja härkäklooni Bobin ajoneuvon minirakennelmat, palkintolava ja pokaali, jonka Mei voi ojentaa kisan voittajalle. Autolelut, minihahmot, lava ja tarvikkeet sopivat helposti lapsen reppuun hauskoja kisaleikkejä varten.

  • Lapset voivat polkaista kisat käyntiin tällä LEGO Monkie Kid autokisojen tarvikesetillä (40472), jossa on Monkie Kidin pilviavoauton ja härkäklooni Bobin menopelin minirakennelmat.
  • Tämä kilpa-autolelusetti sopii hienosti omatoimisiin ja yhteisiin leikkeihin. Se sisältää Monkie Kid-, Mei- ja Bob-minihahmot, pokaalin ja 2 kauko-ohjainosaa sekä rakennettavan palkintolavan.
  • Tämä helposti rakennettava 57-osainen LEGO aloitussarja on hieno lahja 6 vuotta täyttäneille lapsille ensimmäiseksi LEGO Monkie Kid setiksi tai täydentämään kokoelmaa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.