Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Koralliriutta 21164

Vedenalainen Minecraft-seikkailu

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Koralliriutta
SKU 21164
EAN 5702016913569
Kappaleita 92
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Koralliriutta 21164 kuvaus

Herätä suuren suosion saavuttanut lasten Minecraft-verkkopeli eloon konkreettisiin leikkeihin LEGO Minecraft Koralliriutan (21164) parissa. Luovat rakennusleikit eivät lopu koskaan, sillä LEGO palikoista voi rakentaa loputtomasti erilaisia muodostelmia.Aitoa Minecraft-toimintaa vedenalaisessa seikkailussaLapset pääsevät liittymään suositun huimapään, Alexin, seuraan sukeltamaan Minecraft-meren syvyyksiin. Nyt etsitään kätkettyä aarretta värikkäältä koralliriutalta. Setissä on paljon kekseliäitä Minecraft-ominaisuuksia – aina ohi uiskentelevasta pallokalasta yllättäen ilmaantuvaan aarrearkkuun. Ja kuten kaikissa jännittävissä Minecraft-tarinoissa, tässäkin on luvassa jännittävä miekkataistelu hukkuneen zombin kanssa.

  • LEGO Minecraft Koralliriutta (21164) on täynnä konkreettista hupia Minecraft-pelaajille. Se herättää pelin vedenalaiset seikkailut eloon, ja LEGO palikoista voi rakentaa loputtomasti erilaisia muodostelmia.
  • Kestävässä LEGO Minecraft setissä on mukana suosittu pelihahmo Alex, jolla on sukelluskypärä, taikahousut ja miekka, sekä hukkunut, kaksi pallokalaa (yksi pallonmuotoinen ja yksi normaali) ja tarvikkeita.
  • Lapset pääsevät liittymään Minecraftin suosikkihuimapään Alexin seuraan sukeltamaan meren syvyyksiin, jossa etsitään kätkettyä aarretta värikkäältä koralliriutalta ja torjutaan hukkuneen yllätyshyökkäys.
  • Sopii 7 vuotta täyttäneille. Ilahduta Minecraft-pelaajia rakennettavalla Minecraft-lelusetillä. Täydellinen yllätys pelaajille, jotka haluavat viedä Minecraft-pelaamisen seuraavalle tasolle.
  • Setti on 7 cm korkea, 10 cm leveä ja 10 cm syvä. Se on riittävän pieni konkreettisiin leikkeihin ja riittävän suuri tehdäkseen vaikutuksen näytteillä.
  • Värikäs koralliriutta sisältää aitoja Minecraft-yksityiskohtia ja upeita tarvikkeita, kuten kätketyn aarrearkun, jonka sisältä paljastuu kala ja helmi.
  • Tämä LEGO Minecraft setti on tehty kestämään. Osista voi rakentaa loputtomasti erilaisia muodostelmia, ja setti on helppo yhdistää muihin LEGO Minecraft setteihin.
  • LEGO Minecraft lelusettien laaja valikoima herättää Minecraft-verkkopelin eloon. Näissä setissä kestävät LEGO palikat yhdistyvät kekseliäisiin hahmoihin, paikkoihin ja toimintoihin.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta ne täyttävät varmasti tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.