Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21169 Ensimmäinen seikkailu

Aktiivista Minecraft-toimintaa ja seikkailuja

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ensimmäinen seikkailu
SKU 21169
Kappaleita 542
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 74,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21169 Ensimmäinen seikkailu kuvaus

  • LEGO® Minecraft™ Ensimmäinen seikkailu (21169) on ensiluokkainen luova rakennussetti, joka esittää yhtä verkkopelin jännittävimmistä peliympäristöistä.
  • Sisältää Steve- ja Alex-hahmot sekä 2 luurankoa, värjätyn kissan, sarvilampaan, moobloomin ja hauskoja ominaisuuksia, kuten vesiputoushissin, kokoontaitettavat kiskot, liukuvia maakuutioita ja räjähdyksiä.
  • Pelaajien täytyy taistella vihamielisiä mobeja vastaan ja välttää kätkettyjä ansoja, kun he tutkivat yksityiskohtaisen 3-kerroksisen Minecraft™-rakennelman ympäristöä.
  • Lapsille, jotka ovat täyttäneet 8 vuotta. Edukseen erottuva lahja Minecraft™-pelaajille, jotka haluavat tuoda rakastamansa verkkopelin todelliseen maailmaan.
  • Setti on 23 cm korkea, 20 cm pitkä ja 18 cm leveä. Sopii hienosti aktiivisiin leikkeihin ja näyttää upealta ystäville sosiaalisessa mediassa esiteltynä.
  • LEGO® Minecraft™ lelusetit tarjoavat Minecraft-faneille uuden tavan pelata suosikkipeliään. LEGO palikoiden ja osien kekseliäs käyttö herättää hahmot, ympäristöt ja ominaisuudet eloon.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.