Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Ensimmäinen seikkailu 21169

Aktiivista Minecraft-toimintaa ja seikkailuja

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ensimmäinen seikkailu
SKU 21169
EAN 5702016913873
Kappaleita 542
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 52,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Ensimmäinen seikkailu 21169 kuvaus

LEGO Minecraft Ensimmäinen seikkailu (21169) vie pelaajat Minecraftin maailmaan, jossa he voivat tutustua loputtomaan toimintaan ja seikkailuun sekä upeisiin toimintoihin, suosittuihin hahmoihin ja mahtaviin mobeihin.

Uusi, valloittava tapa pelata Minecraftia
Jos tunnet lapsen, joka on innostunut Minecraftista, hän ihastuu taatusti tähän yhtä Minecraftin jännittävintä ympäristöä esittävään settiin. Setti sisältää 3-tasoisen rakennelman, jossa on kiehtovia ominaisuuksia, kuten vesiputoushissi, kokoontaitettavat kiskot, liukuvia maakuutioita ja tietenkin räjähdyksiä. Suositut Minecraft-hahmot Steve ja Alex seikkailevat muiden Minecraftista tuttujen suosikkien, luurankojen, värjätyn kissan, sarvilampaan ja kukikkaan moobloomin, kanssa.

  • LEGO Minecraft Ensimmäinen seikkailu (21169) on ensiluokkainen luova rakennussetti, joka esittää yhtä verkkopelin jännittävimmistä peliympäristöistä.
  • Sisältää Steve- ja Alex-hahmot sekä 2 luurankoa, värjätyn kissan, sarvilampaan, moobloomin ja hauskoja ominaisuuksia, kuten vesiputoushissin, kokoontaitettavat kiskot, liukuvia maakuutioita ja räjähdyksiä.
  • Pelaajien täytyy taistella vihamielisiä mobeja vastaan ja välttää kätkettyjä ansoja, kun he tutkivat yksityiskohtaisen 3-kerroksisen Minecraft-rakennelman ympäristöä.
  • Lapsille, jotka ovat täyttäneet 8 vuotta. Edukseen erottuva lahja Minecraft-pelaajille, jotka haluavat tuoda rakastamansa verkkopelin todelliseen maailmaan.
  • Setti on 23 cm korkea, 20 cm pitkä ja 18 cm leveä. Sopii hienosti aktiivisiin leikkeihin ja näyttää upealta ystäville sosiaalisessa mediassa esiteltynä.
  • LEGO Minecraft lelusetit tarjoavat Minecraft-faneille uuden tavan pelata suosikkipeliään. LEGO palikoiden ja osien kekseliäs käyttö herättää hahmot, ympäristöt ja ominaisuudet eloon.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.