Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21161 Rakennuslaatikko 3.0

Päästä Minecraft-pelaajien luovuus täyteen vauhtiin LEGO rakennushuvilla

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Rakennuslaatikko 3.0
SKU 21161
Kappaleita 564
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21161 Rakennuslaatikko 3.0 kuvaus

  • Rakennuslaatikolla 3.0 (21161) voi rakentaa Minecraft™-pelaajien luovia seikkailuja. Se on pullollaan LEGO® Minecraft rakennuspalikoita ja tuttuja hahmoja, joiden avulla on helppo keksiä rajattomasti mielikuvitusleikkejä!
  • Minecraft™-rakennussarjassa on 564 palikkaa. Mukana ovat myös pelin suosikkihahmot – Steve, Alex, Creeper™, sika ja zombi – sekä useita toimintoja TNT-katapultista Creeper-yhteenottoon.
  • Setti sisältää kaiken Minecraft™-seikkailuleikeissä tarvittavat osat: huikean linnan, kiireisen maatilan ja upeita ympäristöjä, joissa lapset voivat tutkia uusia tapoja pelata suosikkipeliään.
  • LEGO® Minecraft™ Rakennuslaatikko 3.0 on loistava yllätys- tai syntymäpäivälahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. Rakennussarjan parissa voi uppoutua hauskoihin Minecraft-leikkeihin yksin tai ryhmässä.
  • Linna on 18 cm korkea, 27 cm leveä ja 26 cm syvä, ja maatila on 16 cm korkea, 26 cm leveä ja 26 cm syvä. Suurikokoinen setti kutsuu mukaan eeppiseen Minecraft™-hupiin.
  • Tässä Minecraft™-rakennuslelussa ei tarvita paristoja. Lelu saa virtansa lasten mielikuvituksesta – joten hupi ei lopu koskaan.
  • Painetut ohjeet ovat loistavia mutta digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet ovat ihan HUIKEITA! LEGO® Building Instructions on kätevä sovellus, jolla pienemmätkin rakentajat osaavat suurentaa, pyörittää ja tarkastella mallejaan luodessaan omaa Minecraft™-maailmaansa.
  • LEGO® Minecraft™ rakennussarjan parissa voi leikkiä Minecraft-verkkopelin jännittäviä seikkailuja. Settien yksityiskohtaiset mallit, osat ja hahmot sekä lukuisat hauskat ominaisuudet tuovat uuden ulottuvuuden Minecraft-hupiin.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.