Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21160 Illagerien hyökkäys

Minecraft-kyläleikkisetti – ja pureva Ravager-peto!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Illagerien hyökkäys
SKU 21160
Kappaleita 562
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 84,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21160 Illagerien hyökkäys kuvaus

  • Avaa Minecraft™-pelaajille ovi uuteen ulottuvuuteen tällä toiminnantäyteisellä LEGO® Minecraft setillä. Lapset järjestävät kolme osaa eri tavalla loputtomiksi seikkailuiksi, joissa torjutaan vihamielisiä mobeja ja heidän purevia Ravager-petojaan!
  • Lapset ihastuvat tammikuun 2020 uutuuksiin illagereihin ja heidän isoon, purevaan ravageriinsa, jolla illagerit voivat ratsastaa. Nämä pahikset tuovat leikkeihin toimintaa, ja niitä voi käyttää myös muissa LEGO® Minecraft™ seteissä.
  • Salaperäinen Kai-hahmo saapuu pelastamaan kyläläiset, aavikkotalon, kauppa-aseman ja sadon. Ja kun taistelu on ohi, pelaajat voivat järjestää 3-osaisen setin yhä jännittävämpiä seikkailuja varten.
  • Yli 7-vuotiaista lapsista on mahtavaa rakentaa monipuolinen Minecraft™ setti ja järjestää se uudelleen erilaisia leikkejä varten. Upea joulu- tai syntymäpäivälahja lapsille, jotka haluavat leikkiä suosikkipelinsä maailmaa uusilla tavoilla.
  • 3-osaisen setin pituus on 46 cm, leveys 34 cm ja korkeus 26 cm. Ja kun osat järjestetään uudelleen ja yhdistetään muihin LEGO® setteihin, hauskat leikit vain paranevat!
  • Tämä käytännönläheinen leikkisetti ei sisällä paristoja. Setti kehittää lasten näppäryyttä, luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja. Leikkivätpä lapset yksin tai ryhmässä, loputon mielikuvitus varmistaa, ettei hauskanpidolle tule loppua!
  • Lapset voivat joko kokeilla rakentamista omatoimisesti tai seurata selkeitä ohjeita! Ja jos ohjeet katoavat, lataa ne uudelleen osoitteesta LEGO.comuildinginstructions.
  • LEGO® Minecraft™ rakennussarjat tuovat Minecraft-verkkopelistä tutun jännityksen todelliseen maailmaan. LEGO Minecraft settien korkealaatuiset, aidonnäköiset hahmot vievät lasten leikkikokemuksen uuteen ulottuvuuteen!
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä sisäiset tiukat laatukriteerimme, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti!
  • LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia varmistaakseen, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit – jotta lelu on varmasti turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.