Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Pandahoitola 21158

Hemmottele liikuteltavia pandoja Minecraft Pandahoitolassa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pandahoitola
SKU 21158
EAN 5702016618259
Kappaleita 204
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Pandahoitola 21158 kuvaus

Tunnetko Minecraft pelaajia, jotka haluaisivat hoitaa Minecraft pelistä tuttuja söpöjä pandahahmoja? Nyt se onnistuu! LEGO Minecraft Pandahoitola on rakennuslelu, joka herättää Minecraft seikkailut eloon todellisessa maailmassa.Lapset luovat omia Minecraft tarinoitaan LEGO lelun avulla!Yli 7-vuotiaille suunnatun setin parissa lapset voivat jatkaa pelimaailmasta tuttuja Minecraft seikkailuja oikeissa leikeissä. He voivat hoitaa ja viihdyttää pikkupandaa, koota hoitolarakennuksen ja valmistella leikkisälle pikkupandalle kattovuoteen. Ja onhan kaikki ruokittavakin. Pandoille on tarjolla nakerrettavaa bambua, ja Alex tuo juuri herkullisen näköisen leikkikakun!Söpöt pandat tekevät LEGO Minecraftista vieläkin maagisemman! Ja mikä parasta, ne ovat mahtavia joulu- tai syntymäpäivälahjoja lapsille. LEGO Minecraft setit innostavat lapset omatoimiseen, loputtomaan leikkiin. Tammikuun 2020 uutuutena julkaistavista liikuteltavista pandoista tulee lasten suosikkeja!

  • Monipuolinen pandaleikkisetti, joka herättää Minecraft-suosikkitarinat eloon. Minecraft-hauskapitoon ja seikkailuihin kannustava setti vie mennessään. Lapset rakentavat innolla LEGO hoitolarakennusta ja hoitavat ihastuttavia lelupandoja.
  • Uutta tammikuussa 2020: Minecraftin söpöimmät mobit! Äiti- ja vauvapanda istuvat, seisovat ja liikuttavat päätään. Oselotti on tullut käymään, pandoille on ruuaksi bambua, ja Alex on tuonut piirakan!
  • Lapset voivat rakentaa ja leikkiä omassa Minecraft-ympäristössään. Kokoa pandojen hoitolarakennus ja petaa kattovuode väsyneille pikkupandoille. Ja jos Minecraft-kultaa on louhittavana, Alexilla on timanttihakkunsa!
  • Tämä monipuolinen Minecraft-leikkisetti on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja yli 7-vuotiaille pojille ja tytöille. Upea lahja pandafaneille ja Minecraft-pelaajille, jotka toivovat uusia tapoja leikkiä suosikkipelinsä maailmassa.
  • Leikkisetin pituus on 19 cm, korkeus 9 cm ja leveys 8 cm. Se tempaisee mukaansa jännittäviinMinecraftin-leikkeihin. Hupi moninkertaistuu, kun lapset yhdistävät sen muihin LEGO setteihin.
  • Paristoja ei tarvita, joten hauskuus voi alkaa heti, kun pakkaus on avattu! Vapaa leikki saa voimansa lasten mielikuvituksesta. Leikki kehittää lasten näppäryyttä, luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja.
  • Yksinkertaisten, selkeiden ohjeiden ansiosta lapset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään. Ja jos ohjeet katoavat, uudet ohjeet voi ladata osoitteesta LEGO.comuildinginstructions.
  • Jokainen LEGO Minecraft rakennuslelu tuo Minecraft-verkkopelistä tutun jännityksen todelliseen maailmaan. LEGO Minecraft settien korkealaatuiset, aidonnäköiset hahmot vievät lasten leikkikokemuksen uuteen ulottuvuuteen!
  • Kaikki LEGO lelut täyttävät alan tiukimmat standardit sekä sisäiset laatukriteerimme. Voit olla varma siitä, että palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, naarmuttaa ja venyttää LEGO palikoita ja osia varmistaakseen, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit – jotta lelu on varmasti turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.