Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21052 Dubai

Ainutlaatuinen Dubain dramaattista siluettia kuvaava keräilymalli!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 21052
Kappaleita 740
Sarja LEGO Architecture
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21052 Dubai kuvaus

  • Tämä aikuisten upea LEGO® Architecture rakennussetti sisältää yksityiskohtaisia pienoismalleja Dubain kuuluisista rakennuksista ja maamerkeistä. Se herättää kaikkien tämän jännittävän ja modernin suurkaupungin ihailijoiden innostuksen.
  • Burj Khalifa, Jumeirah Emirates Towers Hotel, Burj Al Arab Jumeirah -hotelli, Dubai Frame ja The Dubai Fountain sisältyvät tähän arkkitehtuurimallisarjaan, joka on hurmaava matkamuisto kaikille Dubaista viehättyneille.
  • Jalustassa on Dubai-nimikyltti. Aseta valmis malli ihailtavaksi. Lue lisää mielenkiintoisia faktoja Dubaista ja mallin suunnittelijasta vihkosesta. (Vain englanniksi. Lataa vihkonen muilla kielillä osoitteesta LEGO.com/architecture.)
  • Tämä helppo rakennussetti sopii myös aloitteleville LEGO® arkkitehdeille. Se sopii upeaksi luovaksi lahjaksi 16 vuotta täyttäneille ja aikuisille, jotka ovat käyneet tai asuneet Dubaissa tai unelmoivat sinne matkustamisesta tai muuttamisesta.
  • Tämä kompakti Dubain siluettia kuvaava malli on 33 cm korkea,27 cm pitkä ja 7 cm leveä. Se sopii pieneen tilaan ja tekee näyttävän vaikutuksen aina, kun haluat asettaa sen esille!
  • Tämä ilman paristoja toimiva aikuisten rakennussarja on mukaansa tempaava ja rentouttava tapa lievittää stressiä. Joten hengähdä syvään, löydä rakentamisen rauha ja rakenna upea arkkitehtuurisarjan pienoismalli!
  • Ajattelitko ostaa tämän keräiltävän Dubai-aiheisen matkamuiston lahjaksi aloittelevalle arkkitehdille, jolle LEGO® rakennuspalikat ovat uusia? Ei huolta. Pakkauksessaon selkeät painetut ohjeet.
  • Kuuluisien maamerkkien ja kaupunkien siluettien LEGO® Architecture rakennussetit ovat täynnä palkitsevia rakennuskokemuksia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita arkkitehtuurista, matkustamisesta, historiasta ja muotoilusta.
  • LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta.
  • LEGO® palikat käyvät läpi tarkat testit, joilla varmistamme, että jokainen LEGO® Architecture rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Kaunis Dubai-aiheinen matkamuistosi kestää aikaa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.