Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21052 Dubai

Ainutlaatuinen Dubain dramaattista siluettia kuvaava keräilymalli!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Dubai
SKU 21052
Kappaleita 740
Sarja LEGO Architecture
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21052 Dubai kuvaus

  • Tämä aikuisten upea LEGO® Architecture rakennussetti sisältää yksityiskohtaisia pienoismalleja Dubain kuuluisista rakennuksista ja maamerkeistä. Se herättää kaikkien tämän jännittävän ja modernin suurkaupungin ihailijoiden innostuksen.
  • Burj Khalifa, Jumeirah Emirates Towers Hotel, Burj Al Arab Jumeirah -hotelli, Dubai Frame ja The Dubai Fountain sisältyvät tähän arkkitehtuurimallisarjaan, joka on hurmaava matkamuisto kaikille Dubaista viehättyneille.
  • Jalustassa on Dubai-nimikyltti. Aseta valmis malli ihailtavaksi. Lue lisää mielenkiintoisia faktoja Dubaista ja mallin suunnittelijasta vihkosesta. (Vain englanniksi. Lataa vihkonen muilla kielillä osoitteesta LEGO.com/architecture.)
  • Tämä helppo rakennussetti sopii myös aloitteleville LEGO® arkkitehdeille. Se sopii upeaksi luovaksi lahjaksi 16 vuotta täyttäneille ja aikuisille, jotka ovat käyneet tai asuneet Dubaissa tai unelmoivat sinne matkustamisesta tai muuttamisesta.
  • Tämä kompakti Dubain siluettia kuvaava malli on 33 cm korkea,27 cm pitkä ja 7 cm leveä. Se sopii pieneen tilaan ja tekee näyttävän vaikutuksen aina, kun haluat asettaa sen esille!
  • Tämä ilman paristoja toimiva aikuisten rakennussarja on mukaansa tempaava ja rentouttava tapa lievittää stressiä. Joten hengähdä syvään, löydä rakentamisen rauha ja rakenna upea arkkitehtuurisarjan pienoismalli!
  • Ajattelitko ostaa tämän keräiltävän Dubai-aiheisen matkamuiston lahjaksi aloittelevalle arkkitehdille, jolle LEGO® rakennuspalikat ovat uusia? Ei huolta. Pakkauksessaon selkeät painetut ohjeet.
  • Kuuluisien maamerkkien ja kaupunkien siluettien LEGO® Architecture rakennussetit ovat täynnä palkitsevia rakennuskokemuksia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita arkkitehtuurista, matkustamisesta, historiasta ja muotoilusta.
  • LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta.
  • LEGO® palikat käyvät läpi tarkat testit, joilla varmistamme, että jokainen LEGO® Architecture rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Kaunis Dubai-aiheinen matkamuistosi kestää aikaa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.