Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Pariisi 21044

Juhli Pariisin arkkitehtuuria LEGO Architecture Paris Skyline -setin avulla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pariisi
SKU 21044
EAN 5702016368314
Kappaleita 649
Sarja LEGO Architecture
Ikä 12+ vuotta
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Pariisi 21044 kuvaus

Kokoa yhteen Pariisin kuuluisat maamerkit tämän upean Pariisin siluettimallin avulla. 21044 LEGO Architecture Skyline -kokoelman Pariisi-setissä on Riemukaari, Champs-Elysées, Tour Montparnasse, Grand Palais, Eiffel-torni ja Louvre, ja sitä täydentävät nurmi- ja puistoalueet ja koristeellinen Pariisi-nimikyltti. Tämä setti on suunniteltu tarjoamaan palkitsevan ja rentouttavan rakennuskokemuksen kaikille, jotka ovat kiinnostuneet arkkitehtuurista, matkustamisesta, historiasta ja muotoilusta, jase sopii todella mahtavaksi koristeeksi kotiin tai toimistoon. Jokainen kaupunkisiluettimalli on mitoitettu esittämään rakennuksia suhteellisessa koossa realistisine väreineen.

  • LEGO Architecturen tulkinta Pariisista.
  • Mukana on Pariisin kuuluisia maamerkkejä, kuten Riemukaari, Champs-Elysées, Tour Montparnasse, Grand Palais, Eiffel-torni ja Louvre sekä nurmi- ja puistoalueita.
  • Setin sisältämässä vihkosessa on tietoja kunkin kohteen suunnittelijasta, arkkitehtuurista ja historiasta sekä historiallisia faktoja Pariisista ja sen arkkitehtonisesta perinteestä. (Vain ranskaksi ja englanniksi. Muunkielisiä versioita voi ladata osoitteesta LEGO.com/architecture.)
  • Sisältää laatoitetun 4×32-rakennuslevyn ja koristeellisen Pariisi-nimikyltin.
  • Luo maailman dynaamisimpia kaupunkeja LEGO Architecture Skyline -kokoelman avulla.
  • LEGO Architecture setit juhlistavat arkkitehtuurin maailmaa LEGO palikoiden avulla, ja ne on kehitetty kaikille, jotka ovat kiinnostuneita matkustamisesta, muotoilusta, arkkitehtuurista ja historiasta.
  • Tässä setissä on yli 694 osaa.
  • Yli 22 cm korkea, 28 cm pitkä ja 11 cm leveä.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.