Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tokio 21051

Aikuisten keriltv rakennussetti, joka kuvaa Tokion upeaa siluettia!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tokio
SKU 21051
EAN 5702016617337
Kappaleita 547
Sarja LEGO Architecture
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Tokio 21051 kuvaus

Rakenna Tokion kuuluisimpia rakennuksia LEGO Architecture Skyline Collection 21051 setin avulla. Se on hieno matkamuisto Tokiossa käyneille ja lahja aikuisille, jotka ovat asuneet Japanin pääkaupungissa tai unelmoivat matkasta sinne. Uudetkin LEGO rakentajat voivat pitää tauon kiireisestä elämästään ja uppoutua tähän rentouttavaan rakennuskokemukseen.Kuuluisia rakennuksiaSetti sisältää maailman korkeimman lähetystornin TOKYO SKYTREEN, Tokyo Towerin, Mode Gakuen Cocoon tornin ja Tokyo Big Sightin. Setissä on myös Chidorigafuchi Park -puisto kirsikkapuineen, pagodatorni ja Shibuya Crossing. Jalustassa on Tokyo-nimikyltti. Jalusta rakennuksineen on kompakti ja näyttävä koriste.Esittelyssä LEGO ArchitectureLEGO Architecture setit vangitsevat maailman tunnetuimpien rakennusten, monumenttien ja kaupunkien ytimen. Ne kuvaavat kuuluisia maamerkkejä ja kaupunkien siluetteja, ja tarjoavat jotain kaikille arkkitehtuurista, matkustamisesta, historiasta ja muotoilusta kiinnostuneille.

  • Rakenna katseet keräävä, Tokion siluettia esittävä LEGO Architecture matkamuisto. Aikuisille suunnattu setti esittää kuuluisia rakennuksia ja maamerkkejä aitoine yksityiskohtineen ja kertoo intohimostasi tätä suurkaupunkia kohtaan.
  • Tämän keräiltävän rakennussetin rakennettaviin malleihin kuuluvat Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, TOKYO SKYTREE, Chidorigafuchi Park, Shibuya Crossing ja muita kohteita, jotka herättävät nostalgisia muistoja.
  • Tämä pöytämalli kotiin tai toimistoon sisältää jalustan, jossa on Tokyo-nimikyltti. Voit lukea lisää Tokiosta ja mallin suunnittelijasta vihkosesta. (Vain englannin kielellä. Lataa vihkonen muilla kielillä osoitteesta LEGO.com/architecture.)
  • Uudetkin LEGO arkkitehdit nauttivat helposti rakennettavista arkkitehtuurimalleista. Se on hieno, luova lahja 16 vuotta täyttäneille ja aikuisille, jotka ovat käyneet tai asuneet Tokiossa tai unelmoivat sinne matkustamisesta tai muuttamisesta.
  • Rakennettava siluettimalli on 28 cm korkea, 27 cm pitkä ja 10 cm leveä. Se mahtuu näytteille pieneen tilaan, ja sen eloisat värit ja aidot yksityiskohdat kiinnittävät jokaisen ohikulkijan huomion!
  • Paristoja ei tarvita – tämä aikuisten arkkitehtuurirakennussetti perustuu pelkkiin LEGO palikoihin. Rentouttava rakennuskokemus lievittää stressiä. Joten ei huolta, vaihda maisemaa ja rakenna kaunis malli näytteille!
  • Ajattelitko ostaa tämän ainutlaatuisen Tokio-aiheisen lahjan jollekin, jolle LEGO rakennussarjat ovat uusi juttu? Onnistuu. Pakkaus sisältää selkeät, painetut rakennusohjeet. Avaa pakkaus ja aloita!
  • Kuuluisien maamerkkien ja kaupunkien siluettien LEGO Architecture mallit tarjoavat palkitsevia rakennuskokemuksia kaikille, joita arkkitehtuuri, matkustaminen, historia ja muotoilu kiinnostavat. Mallit keräävät katseet näytteillä.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, mikä takaa, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta.
  • LEGO palikoita testataan kaikilla kuviteltavilla tavoilla. Näin varmistamme, että jokainen LEGO Architecture rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusvaatimukset ja että Tokio-aiheinen matkamuistomallisi on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.