Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Valkoinen talo 21054

Seuraava tee-se-itse-projektisi: rakenna Valkoinen talo!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Valkoinen talo
SKU 21054
Kappaleita 1483
Sarja LEGO Architecture
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Valkoinen talo 21054 kuvaus

Jatkuva kiire. Tuntuu, että olet aina menossa. Kun sinulle jää hetki vapaa-aikaa, haluat ladata akkusi keskittymällä hauskaan ja luovaan haasteeseen. LEGO palikoista rakennettava Valkoinen talo vastaa toiveeseesi.

Nauti yksityiskohdista
Tässä luovassa projektissa rakennat presidentin virka-asunnon kaikki yksityiskohdat uusklassisista pylväistä pylväikköihin, jotka yhdistävät itä- ja länsisiiven puutarhoihin ja suihkulähteisiin. LEGO Architecture Valkoinen talo (21054) voidaan jakaa kolmeenosaan tarkempaa tarkastelua varten. Tämä innostava sisustusesine sisältää LEGO palikan, johon on kaiverrettu ”The White House”.

Tyyliisi sopivat LEGO setit
Pakene arjen oravanpyörää ja jätä stressi taaksesi rakentamalla tyylikäs malli, joka näyttää hyvältä kotona ja toimistossa. Se kuuluu LEGO rakennussarjaan, joka on suunnattu taiteesta, muotoilusta, arkkitehtuurista ja popkulttuurista kiinnostuneille aikuisille. Se on toivelahja myös itsellesi tai tuntemillesi harrastajille.

  • Tämä Valkoisen talon LEGO Architecture pienoismalli (21054) vangitsee täydellisesti maailmankuulun rakennuksen uusklassisen muotoilun ja kauneuden. Valkoinen talo on toiminut kaikkien Yhdysvaltojen presidenttien virka-asuntona vuodesta 1800 lähtien.
  • Nauti tästä aikuisille suunnatusta LEGO rakennussarjasta upeine yksityiskohtineen, joita ovat mm. presidentin virka-asunto, länsisiipi eli West Wing, itäsiipi sekä Valkoisen talon ja ruusutarhan ja Jacqueline Kennedyn puutarhan välillä sijaitseva yhdyspylväikkö.
  • Malli voidaan helposti jakaa kolmeen osaan yksityiskohtien tarkastelua varten. Malliin sisältyy myös ”The White House” -tekstillä varustettu LEGO palikka, joka avaa taatusti keskustelun.
  • Jos olet vieraillut tai haluaisit käydä Valkoisessa talossa (osoite: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC) tai harrastat matkailua, arkkitehtuuria, historiaa ja muotoilua, tämä luova rakennussarja sopii sinulle.
  • 11 cm korkea, 47 cm leveä ja 20 cm syvä rakennettava LEGO Architecture malli on huikea sisustusesine kotiin tai toimistoon. Se on myös mahtava lahja luoville ystäville.
  • Paristoja ei tarvita – tässä tyylikkäässä DIY-projektissa voit uppoutua rakentamaan Valkoisen talon LEGO palikoista. Rakentaminen rentouttaa ja virkistää.
  • Mallin mukana tulevien ohjeiden ansiosta myös uudet LEGO rakentajat voivat rakentaa itsevarmalla otteella. Mukana on myös kuvateos, joka kertoo Valkoisen talon tarinan (vain englanniksi. Lataa vihkonen muilla kielillä osoitteesta LEGO.com/architecture.)
  • Tämä aikuisille suunnattu rakennussarja on osa innostavien LEGO settien mallistoa, joka on kehitetty sinulle, seuraavaa projektiasi etsivälle vaativalle harrastajalle.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikat ja osat käyvät läpi tarkat testit, joilla varmistamme, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Tämä Valkoisen talon pienoismalli kestää aikaa ja kerää katseet kauneudellaan.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.