Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Eläinjuna 10955

Kaikki elinjunan kyytiin oppimaan ja leikkimn!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Eläinjuna
SKU 10955
EAN 5702016911121
Kappaleita 15
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Eläinjuna 10955 kuvaus

Lapset rakastavat eläimiä! Johdattele taapero eläinten valtakuntaan LEGO DUPLO Ensimmäisellä eläinjunallani (10955).

Vedettävä eläinparaatilelu
Pienille eläinten ystäville riittää puuhaa norsun, tiikerin, kirahvin ja pandan parissa. Lapset rakentavat, järjestävät vaunuja jonoon, lastaavat eläimiä kyytiin ja pois junasta ja päällekkäin. Samalla hienomotoriikka kehittyy ja lapset tutustuvat mielikuvitusleikkien taianomaiseen maailmaan. Innovatiiviset ominaisuudet, kuten kirahvin heiluva kaula, lisäävät leikkisän oppimislelun tarjoamaa iloa. Rakennuskorteissa on mallien aidonkokoiset kuvat, joiden päälle lapset voivat asetella palikoita rakentaessaan. Lapset voivat myös yhdistää junan muihin pyörillä varustettuihin DUPLO-leluihin.

Opettavaisia leluja lapsille
LEGO DUPLO lelut avaavat alle kouluikäisille oven avoimeen, hauskaan itseilmaisun ja iloisen oppimisen maailmaan. DUPLO-leluilla leikkiessään vanhemmat ja taaperot kokevat tärkeät kehitysvaiheet yhdessä.

  • Ilahduta taaperoa ihanalla lahjalla, ja anna hänelle LEGO DUPLO Ensimmäinen eläinjunani (10955). Tämä monipuolinen lelu sisältää 4 rakennettavaa eläintä, joita lasten on helppo poimia, asettaa kyytiin ja vetää paikasta toiseen pienillä käsillään.
  • Sisältää rakennettavan norsun (4 osaa), tiikerin (2 osaa), kirahvin (3 osaa) ja pandan (2 osaa) sekä 4 työnnettävää pyörillä varustettua ”vaunua”.
  • Taaperot rakentavat junan yhä uudelleen ja uudelleen, asettavat vaunuja jonoon ja nostavat eläimiä kyytiin, ottavat niitä junasta ja pinoavat niitä päällekkäin. Hauskat mielikuvitusleikit kehittävät samalla hienomotorisia taitoja.
  • Tässä ihastuttavassa lelusetissä on kaikkea 1,5 vuotta täyttäneille lapsille: luovaa tekemistä ja mielikuvitusleikkejä, joiden aikana taidot kehittyvät. Se on hieno lahja taaperoille.
  • Lelu on 14 cm korkea, 45 cm pitkä ja 6 cm leveä. Helppo poimia ja leikkiä pienillä käsillä.
  • Sisältää rakennuskortteja, joissa on aidonkokoisia kuvia malleista. Lapset voivat rakentaa asettamalla palikoita kuvien päälle, ja vanhemmat voivat tutustuttaa lapsia väreihin ja muotoihin.
  • Eri eläimiin tarvitaan vaikeustasoltaan erilaisia taitoja, joten taaperon rakennustaidot kehittyvät. Erikoisominaisuudet, kuten kirahvin heiluva kaula, saavat lapset kikattamaan leikin aikana.
  • Kaikki LEGO DUPLO lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja niiden sisältämät ominaisuudet innostavat loputtomiin kehittäviin leikkeihin. Vanhemmat saavat viettää ihania hetkiä lastensa kanssa.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.