Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10944 Avaruussukkulaseikkailu

Lähetä taaperot mielikuvitusleikkien universumiin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 10944
Kappaleita 23
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,95 €
Julkaisupäivä 1. toukokuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10944 Avaruussukkulaseikkailu kuvaus

  • Ilahduta pientä astronauttia LEGO® DUPLO® Kaupunki Avaruussukkulaseikkailulla (10944). Tämä monipuolinen lelusetti innostaa loputtomiin mielikuvitusroolileikkeihin ja edistää fyysistä ja psyykkistä kehitystä.
  • Sisältää mies- ja naisastronauttihahmot, rakennettavan avaruussukkulan, jossa on avattava runko ja pyörivät renkaat, sekä siirrettävät tikkaat ja pyörillä liikkuvan mönkijän, jonka katolla on pyörivä tutka.
  • Lasten kognitiivinen ajattelu, tilan hahmottaminen ja hienomotoriset taidot kehittyvät, kun he tutkivat rajattomien leikkien loputonta universumia.
  • Tämä taaperoiden avaruussukkulalelu on astronomisen upea lahja 2 vuotta täyttäneille lapsille. Se on mainio valinta joulu- tai syntymäpäivälahjaksi lapselle.
  • Sukkula on 20 cm korkea, 15 cm leveä ja 9 cm syvä. Lelusetin voi koota monella eri tavalla, ja se on helppo yhdistää muihin LEGO® DUPLO® Kaupunki teeman leluihin.
  • Rakennusohjeiden hauska kuvatarina liittyy setin malleihin, mikä tuo lisää iloa luovaan rakentamiseen ja mielikuvitusleikkeihin.
  • Kaikki LEGO® DUPLO® lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne sisältävät kekseliäitä ominaisuuksia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin voivat osallistua.
  • LEGO® DUPLO® lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO® DUPLO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.