Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Yksisarvinen 10953

Ilahduta taaperoa tll opettavaisella yksisarvislelusetill!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Yksisarvinen
SKU 10953
EAN 5702016911107
Kappaleita 8
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 9,06 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Yksisarvinen 10953 kuvaus

Yllätä taapero söpöllä, värikkäällä ja monipuolisella lelulla. LEGO DUPLO Ensimmäinen yksisarviseni (10953) sisältää värikkäitä muotoiltuja osia, joita lasten on helppo poimia, pinota ja vetää pienillä käsillään.

Opettavainen yksisarvislelu
Taaperot innostuvat mielikuvitusleikeistä, oppivat rakentamisen perustaitoja ja tutustuvat muotoihin ja väreihin. Taaperoiden käsiin suunnittelut osat voi kiinnittää vedettäviin vaunuihin ja irrottaa niistä – yksisarvisjuna kutsuu aina uusiin leikkeihin.Setti sisältää rakennuskortteja, joissa on oikeankokoisia kuvia malleista. Lapset voivat asettaa palikoita kuvien päälle, ja vanhemmat voivat opettaa värejä ja muotoja. Leikkejä voi laajentaa yhdistämällä junan muihin pyörillä varustettuihin DUPLO-leluihin.

Opettavaisia leluja taaperoille
LEGO DUPLO lelut avaavat alle kouluikäisille oven avoimeen, hauskaan, itseilmaisun ja iloisen oppimisen maailmaan. DUPLO-leluilla leikkiessään vanhemmat ja taaperot kokevat tärkeät kehitysvaiheet yhdessä.

  • Yllätä taapero söpöllä ja värikkäällä lahjalla, ja anna hänelle LEGO DUPLO Ensimmäinen yksisarviseni (10953). Tämä monipuolinen lelu tutustuttaa lapset hauskoihin muotoihin, joita on helppo poimia, asettaa ja vetää lasten pienillä käsillä.
  • Sisältää rakennettavan yksisarvisen, 2 tähteä, sateenkaaren ja 2 työnnettävillä pyörillä varustettua ”vaunua”. Muotoilluissa osissa on supersileät kulmat, ja niitä on helppo käsitellä pienillä käsillä.
  • Lasten hienomotoriset taidot kehittyvät ja he tutustuvat väreihin ja muotoihin, kun he rakentavat ja leikkivät vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa.
  • Ihastuttava ja kestävä lelusetti sopii hienosti syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi 1,5 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Lelu on 13 cm korkea, 23 cm pitkä ja 6 cm leveä. Helppo poimia ja käsitellä pienillä käsillä.
  • Sisältää rakennuskortteja, joissa on aidonkokoisia kuvia malleista. Lapset voivat rakentaa asettamalla palikoita kuvien päälle, ja vanhemmat voivat tutustuttaa lapsia väreihin ja muotoihin.
  • Kaikki LEGO DUPLO lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne sisältävät kekseliäitä yksityiskohtia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmat ja hoitajatkin saavat osallistua.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.