Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Aakkosauto 10915

Taaperot rakentavat, leikkivt ja oppivat samalla aakkoset!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Aakkosauto
SKU 10915
EAN 5702016617764
Kappaleita 36
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Aakkosauto 10915 kuvaus

LEGO DUPLO Aakkosauton parissa taaperot voivat yhdistää luovan rakentamisen, mielikuvitukselliset leikit ja aakkosten oppimisen. Se on täydellinen taaperoiden lelu leikin varjolla oppimiseen!

Lasten lelu aakkosten opetteluun
Taaperoiden hienomotoriset taidot kehittyvät, kun he pinoavat kirjainpalikoita kuorma-auton kyytiin. Leikkiessään kuvitteellisia seikkailuja pojan, tytön ja nallen kanssa heidän avaruudellinen hahmotuskykynsä kehittyy. 26 kirjainpalikan avulla on helppo tutustua kirjaimiin ja oppia hahmottamaan kieltä. Osallistu leikkeihin ja ole mukana pienten rakentajien tärkeissä kehitysaskelissa.

Vastustamattomia opetusleluja taaperoille
LEGO DUPLO setit avaavat taaperoille ovet loputtoman leikin, itseilmaisun ja oppimisen maailmaan. Ne on suunniteltu nimenomaan alle kouluikäisille. He malttavat tuskin odottaa pieniin käsiinsä sopivilla palikoilla rakentamista!

  • Tutustuta taaperot aakkosiin tällä opettavaisella palikkalelulla. Monipuolinen lahja innostaa luovaan rakentamiseen, mielikuvitusleikkeihin ja oppimaan aakkoset. Tämä kuorma-auto on täynnä hauskaa mielikuvituspuuhaa!
  • Taaperot innostuvat leikeistä kuorma-autolla ja 26 pienille käsille suunnitellulla palikalla (sisältää englannin kielen aakkosten kaikki kirjaimet). Poika, tyttö ja suloinen nalle ovat mukana mielikuvituksellisissa roolileikkiseikkailuissa.
  • Taaperoiden hienomotoriset taidotkehittyvät, kun he pinoavat palikoita kuorma-autoon. Leikkiessään taaperot tutustuvat kaikkiin kirjaimiin ja oppivat pian tavaamaan yksinkertaisia sanoja (K-I-V-A)!
  • Söpöjen hahmojen ja värikkäiden, helposti käsiteltävien palikoiden ansiosta tämä opetuslelu on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 1,5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Kuorma-auto on 12 cm korkea ja 7 cm pitkä. Sen parissa lapset oppivat aakkoset leikin varjolla. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin LEGO DUPLO setteihin.
  • LEGO DUPLO Aakkosauto ei toimi paristoilla, vaan lasten mielikuvituksella. Lelut kannustavat konkreettisiin leikkeihin, jotka kehittävät hienomotorisia taitoja ja avaruudellista hahmotuskykyä.
  • Avaa leikkisetin pakkaus ja rakentaminen, leikki ja oppiminen voivat alkaa. Vanhemmille ja taaperoille suunnatuista selkeistä ohjeista saa ideoita, inspiraatiota ja välitöntä iloa.
  • Ohjaa taaperot opin tielle luovilla leikeillä, jotka herättävät lasten innostuksen. LEGO DUPLO setit ovat erinomaisia kehiysleluja taaperoille. Ne kuvaavat tuttuja tilanteita ja sisältävät hauskoja hahmoja ja helposti käsiteltäviä palikoita.
  • LEGO DUPLO leikkisetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että pienillä sormilla on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1969!
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO DUPLO palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.