Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Loputtoman meren temppeli 71755

Upea vedenalainen LEGO NINJAGO lelusetti ja krmelelu

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Loputtoman meren temppeli
SKU 71755
EAN 5702016912333
Kappaleita 1060
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 97,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Loputtoman meren temppeli 71755 kuvaus

TV-sarja NINJAGO: Seaboundin fanit ovat varmasti innoissaan LEGO 71755:stä. Tällä 1060 tiilistä koostuvalla LEGO-sarjalla voit rakentaa oman loputtoman meren temppelin. Seitsemän mukana tulevan minifiguurin kanssa voit lähteä omiin jännittäviin NINJAGO-seikkailuihin veden alla.

Toista suosikkihetkesi sarjasta tai keksi omia tarinoita. Sarjasta löytyy kaikenlaisia sarjasta tuttuja osia. Esimerkiksi Loputtoman meren temppelissä on laboratorio, sukellusvene ja kahlehdittu merikäärme Wojira.

Loputtoman meren seikkailut

LEGO 71755:n avulla jo yhdeksänvuotiaat lapset voivat aloittaa tai laajentaa omaa NINJAGO-universumiaan. LEGO NINJAGO -rakennussarjoja on paljon muitakin, sekä NINJAGO: Seabound -elokuvasta että muista NINJAGO-televisiosarjoista. Yhdistelemällä eri sarjoja lapset voivat lähteä omiin NINJAGO-seikkailuihinsa. Sekä veden ylä- että alapuolella.

Lisäksi NINJAGO LEGO -sarjat ovat aina upeita katsella. Lavasteet ovat täynnä tyypillisiä yksityiskohtia ja lisävarusteita. Tämä tekee sarjoista myös erittäin sopivia lasten- tai leikkihuoneeseen. Loputtoman meren temppeli sopii varmasti hyvin myös tähän.

Lapset haluavat leikkiä setillä yhä uudelleen, ja sillä välin rakennustyö näyttää vaikuttavalta. Sarjan korkeus on 26 senttimetriä, pituus 11 senttimetriä ja leveys 57 senttimetriä. Varmasti kaikki haluavat leikkiä sillä!

Suuret taistelut

Loputtoman meren temppelin mukana tulee seitsemän minifiguuria. Pelaa sarjan näyttävimmät taistelut Scuba Kain, NRG Nyan, Glutinousin, prinssi Kalmaarin, prinssi Benthomaarin ja kahden Maarayn vartijan kanssa. Tai keksi omat konfliktisi.

Onnistuvatko pahikset voittamaan tällä kertaa vai selviävätkö sankarit sittenkin voittajina? Voivatko sankarit suojella tärkeitä myrsky- ja aaltoaamuletteja? Vai päätyvätkö ne vääriin käsiin. Siitä tulee jännittävää!

  • Loputtoman meren temppeli (71755) ninjalelusetti sisältää upean yksityiskohtaisen vedenalaisen lymypaikan, jonka mahtavien yksityiskohtien avulla lapset voivat leikkiä NINJAGO: Seabound -tv-sarjan toimintakohtauksia.
  • Setissä on 7 minihahmoa: sukeltava Kai, NRG Nya, Glutinous, prinssi Kalmaar, prinssi Benthomaar ja 2 Maaray-vartijaa, joten lapsilla on kaikki tarvittava uhkarohkeisiin taisteluihin meren pohjassa.
  • Temppelilelussa on laboratorio, vankila, sukellusvene, paholaisrausku, Wojira-merikäärme kahleissa sekä 2 amulettia ja esittelyjalusta.
  • Tämä 1 060-osainen lelusetti on hieno syntymäpäivä- tai joululahja 9 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat hauskoja rakennustehtäviä ja ninjaleikkejä.
  • Loputtoman meren temppeli on 26 cm korkea, 11 cm pitkä ja 57 cm leveä. Huomiota herättävä koko tekee varmasti vaikutuksen.
  • Tutustu myös muihin NINJAGO: Seabound -tv-sarjan inspiroimiin setteihin: esim. Ninjan vedenalainen kiituri (71752), Lloydin vesirobotti (71750) ja Vesilohikäärme (71754).
  • LEGO NINJAGO lelut houkuttelevat lapset fantasian kiehtovaan maailmaan, jossa he voivat nauttia tuntikausien mielikuvitusleikeistä taistellessaan ninjasankariensa kanssa pahiksia vastaan.
  • LEGO rakennuspalikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat varmasti aina yhtä helposti – et tarvitse ninjojen voimia ja taitoja!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat turvallisuusstandardit, joten voit turvallisin mielin antaa LEGO lelusetit lasten käsiin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.