Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kain miekkapyörä 71734

Toiminnantyteinen moottoripyrsetti, jonka parissa lapset oppivat rakentamaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kain miekkapyörä
SKU 71734
EAN 5702016912555
Kappaleita 54
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kain miekkapyörä 71734 kuvaus

Lasten rakennustaidot kehittyvät vaikuttavan Kain miekkapyörän (71734) parissa. Setissä on moottoripyörälelu, toimiva katapulttilelu ja 2 minihahmoa, jotka jaksavat kiehtoa pikku rakentajia tuntikausien ajan.

Opi rakentamaan LEGO aloitussettien parissa
Tämä LEGO lelu on suunniteltu loistavaksi rakennus- ja leikkielämykseksi 4 vuotta täyttäneille lapsille. Pakkauksen jokaisen pussin osista syntyy malli ja hahmo, joten lapset pääsevät aloittamaan leikit nopeasti. Mukana on myös valmiiksi rakennettu aloituspalikka, josta lasten on helppo aloittaa.

Huvia koko perheelle
Lapset ja aikuiset viihtyvät yhteisissä rakennuspuuhissa LEGO 4+ settien parissa. Helpot kuvitetut ohjeet opastavat lapsia rakennusprosessin kaikissa vaiheissa. Setille on myös Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten ohjeiden zoomaus- ja kierto- ja haamutilatyökalujen avulla kokemus on lapsille antoisampi.

  • LEGO NINJAGO Kain miekkapyörä (71734) setin parissa lapset oppivat rakentamaan, ja sen jälkeen he voivat leikkiä ninjaseikkailuja moottoripyörällä ja ammuksia sinkoavalla katapulttilelulla.
  • Lelusetissä on 2 minihahmoa: ninja Kai ja paha käärmesoturi Rattla sekä aloituspalikka, jonka avulla rakentamisen ja leikit pääsevät nopeammin alkuun.
  • Lapset voivat leikkiä upealla ninjamoottoripyörälelulla jännittäviä taisteluita Rattlaa ja hänen toimivaa katapulttileluaan vastaan.
  • Tunnetko 4 vuotta täyttäneen lapsen, jota haluat ilahduttaa erityisellä lahjalla? Tämä setti on hieno yllätys, joka kutsuu loputtomiin hauskoihin leikkeihin. Se on myös mainio syntymäpäivä- tai joululahja.
  • Kain miekkapyörä on 4 cm korkea, 11 cm pitkä ja 5 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen lastenhuoneen koristeeksi taisteluleikkien ollessa tauolla.
  • Yksinkertaiset kuvitetut ohjeet opastavat lapset huolella rakennusprosessin läpi.
  • Lasten rakennuselämystä voi lisätä Instructions PLUS -digiohjeiden avulla. Zoomaus-, kierto- ja haamutilatyökalujen ansiosta rakentamisestakin tulee leikkiä.
  • 4+-lelusettien parissa lapset oppivat rakentamaan upealla tavalla. Myös muu perhe voi osallistua huviin.
  • LEGO palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – ninjataitoja tai voimaa ei tarvita!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat turvallisuusstandardit, joten näiden lelujen parissa lapsesi ovat turvassa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.