Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Eeppinen taistelusetti – Kai vastaan Skulkin 71730

Eeppinen LEGO NINJAGO taistelulelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Eeppinen taistelusetti – Kai vastaan Skulkin
SKU 71730
EAN 5702016912142
Kappaleita 61
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Eeppinen taistelusetti – Kai vastaan Skulkin 71730 kuvaus

Lapset pääsevät leikkimään huikeita hyvän ja pahan välisiä taisteluita, kun sankari Kai ja hänen hirmuinen vastustajansa Skulkin ottavat yhteen tässä eeppisessä taistelusetissä – Kai vastaan Skulkin (71730). Sisältää huikean taistelulelun pyörivine alustoineen ja pienen palikoista rakennettavan temppelin. Tämä ninjalelu on hauska yllätyslahja, joka tempaa lapset mukaansa tuntikausien roolileikkeihin.

Kaikki tarvittava lasten mielikuvitusleikkeihin
Tässä rakennettavassa lelussa on kaksi minihahmoa: tammikuun 2021 uutuus Kai ja Legacy Skulkin LEGO NINJAGO tv-sarjan 1. ja 2. kaudelta. Mukana on myös neljä punaista asetta, jotka tuovat taisteluleikkeihin uuden ulottuvuuden.

Parhaat rakennettavat lelut luoville lapsille
NINJAGO-lelusetit saavat lapset pois näyttöruutujen äärestä ja uppoutumaan uhkarohkeisiin seikkailuihin fantasiamaailmassa. Leikkiessään lapset oppivat tärkeitä elämäntaitoja ja yhdistävät voimansa ninjasankariensa kanssa. Ninjalelujen kokoelmaan kuuluu robotteja,lentokoneita ja lohikäärmeitä.

  • LEGO NINJAGO Eeppinen taistelusetti – Kai vastaan Skulkin (71730) vie lapset sankarinsa Kain ja pahan Skulkinin välisiin toiminnantäyteisiin taisteluihin.
  • Ninjalelusetissä on kaksi minihahmoa: tammikuun 2021 uutuus Kai ja Legacy Skulkin LEGO NINJAGO tv-sarjan 1. ja 2. tuotantokaudelta sekä neljä punaista asetta.
  • Sisältää myös yksityiskohtaisen palikoista rakennettavan temppelin ja huikean hienon taistelualustan, jolta Kai voi pyörähtää toimintaan ja käyttää voimakasta asetta voittaakseen Skulkinin.
  • Tässä lelusetissä on 61 osaa, ja se on hauska rakennuskokemus 6 vuotta täyttäneille lapsille. Tämä setti on täydellinen yllätyslahja, jolla lapset haluavat leikkiä aina uudelleen.
  • Temppeli on 3 cm korkea, 12 cm leveä ja 6 cm syvä. Se on juuri sopivan kokoinen leikkeihin kotona tai otettavaksi mukaan ystävän luo.
  • Rakenna vieläkin suurempia eeppisiä LEGO NINJAGO taisteluita yhdistämällä tämä setti muihin setteihin: Zane vastaan nindroidi (71731), Jay vastaan Serpentine (71732) ja Cole vastaan kummitussoturi (71733).
  • LEGO NINJAGO setit houkuttelevat lapset pois näyttöruutujen äärestä mielikuvitusleikkien maailmaan, jossa he voivat oppia positiivisia elämäntaitoja seikkaillessaan ninjasankariensa kanssa.
  • LEGO palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne irtoavat varmasti joka kerta yhtä helposti. Et tarvitse ninjataitoja!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.