Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71391 Bowserin ilmalaiva laajennussarja

Upea Bowserin ilmalaiva interaktiivisiin leikkeihin ja koristeeksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Bowserin ilmalaiva laajennussarja
SKU 71391
Kappaleita 1152
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71391 Bowserin ilmalaiva laajennussarja kuvaus

  • Tämän huikean hienon laajennussarjan (71391) avulla lapset voivat rakentaa koristeeksi upean palikkamallin Bowserin ilmalaivasta ja toteuttaa sillä uuden ainutlaatuisen tason omassa LEGO® Super Mario™ maailmassaan.
  • Mukana on 3 Super Mario™ -hahmon LEGO® hahmot: Kamek, Rocky Wrench ja Goomba. Setissä on myös POW-kuutio ja kanuunalähtöputki, josta lähdetään suorittamaan tasoa. Sen avulla voi kerätä entistäkin enemmän digitaalisia kolikoita.
  • Ilmalaivan voi taittaa auki, jolloin sen yksityiskohtaiset sisätilat ovat näkyvissä. Pelaajat voivat tarttua moniin haasteisiin. He voivat mm. käyttää Kamekin luutaa Bowserin robottikäden kukistamiseen ja lankkua maston kaatamiseen.
  • Tämä 1 152-osainen lelusetti on upea syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille, joilla on jo leikkeihin tarvittava LEGO® Super Mario™ aloitusrata (71360 tai 71387).
  • Sopii mainiosti leikkeihin yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Muodosta Bluetooth-yhteys ystävän LEGO® Mario™ tai LEGO® Luigi™ hahmoon (setti ei sisällä lisähahmoja) 2 pelaajan pelissä, jossa yhteistyöllä voi ansaita bonuskolikoita.
  • Ilmalaiva on 30 cm korkea, 35 cm pitkä ja 19 cm leveä. Sen voi taittaa auki ja yhdistää eri tavoilla muihin LEGO® Super Mario™ setteihin.
  • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää mm. rakennusohjeita, innostavia ideoita ja turvallisen alustan, jolla lapset voivat esitellä ideoitaan. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • LEGO® Super Mario™ keräilylelujen parissa perheen Super Mario -suosikkihahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Interaktiivisiin leikkeihin kutsuvat setit sisältävät loputtomasti hauskoja ja luovia haasteita, joita voi laajentaa ja muunnella.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja varmasti – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® rakennuspalikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.