Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tanooki Mario -tehostuspakkaus 71385

Tanooki-puku tehostaa LEGO Super Mario toimintaleikkej

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tanooki Mario -tehostuspakkaus
SKU 71385
EAN 5702016913286
Kappaleita 13
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Tanooki Mario -tehostuspakkaus 71385 kuvaus

Avaa uusia mahdollisuuksia LEGO Super Mario pelaajille Tanooki Mario -tehostuspakkauksella (71385). Setissä on interaktiivinen puku LEGO Mariolle (setti ei sisällä hahmoa). Kun LEGO Mariolla on tämä puku, pelaaja voi ansaita digitaalisia lisäkolikoita pyörittämällä Mariota ennen vihollisten tallomista. Hauska lahja luoville lapsille, jotka omistavat LEGO Mario hahmon sisältävän Seikkailut Marion kanssa -aloitusradan (71360).

Hauska sovellus
Kuvitetut rakennusohjeet löytyvät pakkauksesta ja ilmaisesta LEGO Super Mario sovelluksesta. Sovelluksessa lapset voivat esitellä ideoitaan turvallisesti, ja se tarjoaa myös inspiraatiota luovaan rakentamiseen ja leikkiin ynnä muuta hauskaa.

Rajatonta LEGO Mario toimintaa
LEGO Super Mario setit tuovat ikonisen Nintendo-hahmon tosimaailmaan ja kehittävät lasten luovia ongelmanratkaisukykyjä. Aloitusradan, laajennussettien ja tehostuspakkausten avulla fanit voivat rakentaa rajattomasti tasoja kisoihin ystävien ja perheen kanssa tai yksinpeliin.

  • Täydennä interaktiivisia LEGO Super Mario leikkejä tällä Tanooki Mario -tehostuspakkauksella (71385), jossa on interaktiivinen puku LEGO Mariolle (setti ei sisällä hahmoa).
  • Tämä palikoista rakennettu tarvike sopii LEGO Mario hahmolle, joka sisältyy settiin Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360).
  • Kun tämä puku on LEGO Mariolla, pelaajat voivat pyörittää sitä ympäri ja ansaita ylimääräisiä digitaalisia kolikoita. Sen jälkeen voikin jo talloa vihollisia.
  • Tämä keräiltävä rakennuslelu on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille ja faneille. Lelulla muunnetaan LEGO Super Mario Aloitusrataa ja laajennussarjoja.
  • Saatavilla on myös muita LEGO Mario täydennyspakkauksia Aloitusrataan ja laajennussarjoihin, kuten Penguin Mario -tehostuspakkaus (71384).
  • Pakkaus sisältää yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti.
  • Ilmainen LEGO Super Mario sovellus sisältää rakennusohjeita ja se on turvallinen paikka, jossa lapset voivat esitellä ideoitaan. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • LEGO Super Mario rakennuslelusetit ovat trendikkäitä ja supersuosittuja. Ne tuovat ikonisen Nintendo-hahmon todelliseen maailmaan. Lapset voivat rakentaa, uudistaa ja laajentaa ainutlaatuisia, hauskoja haasteita.
  • Vuodesta 1958 lähtien LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukat standardit. Näin varmistamme tasalaatuisuuden, yhteensopivuuden ja varman kiinnityksen kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.