Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Penguin Mario -tehostuspakkaus 71384

LEGO Super Mario pingviinipuku tehostaa hauskoja leikkej

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Penguin Mario -tehostuspakkaus
SKU 71384
EAN 5702016913279
Kappaleita 18
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Penguin Mario -tehostuspakkaus 71384 kuvaus

LEGO Super Mario fanit voivat lisätä koomista toimintaa leikkeihinsä tällä Penguin Mario -tehostuspakkauksella (71384). Setissä on interaktiivinen puku LEGO Mariolle (setti ei sisällä hahmoa). Puvun avulla pelaaja voi ansaita lisää digitaalisia kolikoita, kun Mario liukuu vatsallaan pingviinin tavoin. Setti on mainio lahja trendikkäille lapsille, jotka omistavat LEGO Mario hahmon sisältävän Seikkailut Marion kanssa -aloitusradan (71360).

Rakenna ja leiki
Tämän LEGO setin rakennusohjeet löytyvät pakkauksesta ja ilmaisesta LEGO Super Mario sovelluksesta. Sovelluksessa lapset voivat esitellä ideoitaan turvallisesti, ja se tarjoaa myös inspiraatiota luovaan rakentamiseen ja leikkiin.

Tosielämän Super Mario -toimintaa
LEGO Super Mario keräilylelusetit tuovat ikonisen Nintendo-hahmon todelliseen maailmaan. Aloitusradan, laajennussettien ja tehostuspakkausten avulla fanit voivat muokata omia haastavia tasoja kisoihin ystävien ja perheen kanssa tai yksinpeliin.

  • Ilahduta LEGO Super Mario fanien leikkielämystä hilpeillä vatsaliukuleikeillä ja anna heille tämä Penguin Mario -tehostuspakkaus (71384), jossa on interaktiivinen puku LEGO Mariolle (setti ei sisällä hahmoa).
  • Tämä palikoista rakennettava tarvike sopii LEGO Mario hahmolle, joka sisältyy lelusettiin Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360).
  • Kun LEGO Mariolla on tämä puku ja se liukuu vatsallaan pingviinin tavoin, pelaajat voivat kerätä ylimääräisiä digitaalisia kolikoita.
  • Tämä keräiltävä rakennuslelu on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille ja faneille. Lelulla muunnetaan LEGO Super Mario Aloitusrataa ja laajennussettejä.
  • Saatavilla on myös muita LEGO Mario täydennyspakkauksia Aloitusrataan ja laajennussarjoihin, kuten Tanooki Mario -tehostuspakkaus (71385).
  • Pakkaus sisältää kuvitetut ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti.
  • Ilmaisessa LEGO Super Mario sovelluksessa on myös rakennusohjeita, inspiraatiota luovaan rakentamiseen ja leikkiin ja paljon muuta. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • Suositut LEGO Super Mario rakennuslelusetit tuovat ikonisen hahmon todelliseen maailmaan. Fanit voivat rakentaa, uudistaa ja laajentaa ainutlaatuisia haasteita ryhmä- ja yksinpeleihin.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukat standardit. Näin varmistetaan, että ne kiinnittyvät helposti ja lujasti, jotta rakennelmista tulee tukevia.
  • LEGO osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmatkin turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.