Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Super Mario 64 kysymysmerkkikuutio 71395

-kuutio tynn ylltyksi Super Mario 64:n tyyliin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Super Mario 64 kysymysmerkkikuutio
SKU 71395
EAN 5702016912432
Kappaleita 2064
Sarja LEGO Super Mario
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 199,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Super Mario 64 kysymysmerkkikuutio 71395 kuvaus

Mitä mukavia muistoja tuleekaan mieleen, kun LEGO Super Mario 64 -kuutiota (71395) rakentaa. Tämä kuutio sopii leikkeihin ja kerää katseet. Super Mario 64 ‑videopelin julkaisusta on kulunut 25 vuotta. Setti sisältää palikoista rakennettavan -kuution, jonka sisältä paljastuu pelistä tuttuja, heti tunnistettavia tasoja: Prinsessa Peachin linna, Bob-omb-taistelukenttä, Cool, Cool Mountain ja Lethal Lava Trouble. Sisältää myös 10 pelistä tuttua hahmoa mikrohahmoina. Niillä on kiva leikkiä videopelistä tutussa yksityiskohtaisessa ympäristössä.

Interaktiivisiin leikkeihin
Setti sisältää vaihekohtaiset rakennusohjeet ja on hauska lahja Super Mario ‑fanille. Interaktiivisiin leikkeihin tarvitaan aloitusradan 71360/71387 (myydään erikseen) LEGO Mario tai LEGO Luigi hahmo. Kerää 10 piilotettua voimatähteä ja paljasta yllätysreaktioita ja paljon muuta.

Loputtomasti mahdollisuuksia
LEGO Super Mario sarjaan kuuluu kaksi aloitusrataa, laajennussarjoja ja tehostuspakkauksia, joiden avulla rakentajat voivat laajentaa pelielämystään, toteuttaa uudenlaisia rakennelmia ja keksiä uusia tasoja.

  • Juhlista Super Mario 64 ‑videopeliklassikkoa LEGO tyyliin palikoista rakennettavalla-kuutiolla (71395), joka sopii koriste-esineeksi tai interaktiivisiin leikkeihin.
  • Mukana 10 LEGO Super Mario mikrohahmoa: Mario, Yoshi, prinsessa Peach ja kuningas Bob-omb sekä Chain Chomp, Big Bully, Mr. I, Lakitu, pingviini ja vauvapingviini.
  • -kuutio on 18 cm korkea, leveä ja syvä, ja sen sisällä on 4 yksityiskohtaista Super Mario 64 ‑pelin tasoa: Prinsessa Peachin linna, Bob-omb-taistelukenttä, Cool, Cool Mountain ja Lethal Lava Trouble.
  • Interaktiivisiin leikkeihin tarvitaan aloitusradan 71360/71387 (myydään erikseen) LEGO Mario tai LEGO Luigi hahmo. Kerää 10 piilotettua voimatähteä ja paljasta yllätysreaktioita ja paljon muuta.
  • Keräilysarjan 2 064-osainen LEGO rakennussetti on upea syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja Super Mario 64 ‑faneille, videopelifaneille ja retroilun ystäville.
  • Setti sisältää vaiheittaiset rakennusohjeet, joten myös LEGO Super Mario fanit, joille LEGO setit eivät ole tuttuja, nauttivat rakentelusta itsevarmalla otteella.
  • Tämä LEGO Super Mario setti kuluu luovista harrasteprojekteista nauttiville aikuisille suunnattujen ensiluokkaisten LEGO rakennussarjojen kokoelmaan.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne kiinnittyvät toisiinsa helposti ja varmasti kestäviksi rakennelmiksi.
  • LEGO rakennuspalikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.