Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71395 Super Mario 64 kysymysmerkkikuutio

?-kuutio tynn ylltyksi Super Mario 64?:n tyyliin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Super Mario 64 kysymysmerkkikuutio
SKU 71395
EAN 5702016912432
Kappaleita 2064
Sarja LEGO Super Mario
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 169,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71395 Super Mario 64 kysymysmerkkikuutio kuvaus

  • Juhlista Super Mario 64™ ‑videopeliklassikkoa LEGO® tyyliin palikoista rakennettavalla ?-kuutiolla (71395), joka sopii koriste-esineeksi tai interaktiivisiin leikkeihin.
  • Mukana 10 LEGO® Super Mario™ mikrohahmoa: Mario, Yoshi, prinsessa Peach ja kuningas Bob-omb sekä Chain Chomp, Big Bully, Mr. I, Lakitu, pingviini ja vauvapingviini.
  • ? -kuutio on 18 cm korkea, leveä ja syvä, ja sen sisällä on 4 yksityiskohtaista Super Mario 64™ ‑pelin tasoa: Prinsessa Peachin linna, Bob-omb-taistelukenttä, Cool, Cool Mountain ja Lethal Lava Trouble.
  • Interaktiivisiin leikkeihin tarvitaan aloitusradan 71360/71387 (myydään erikseen) LEGO® Mario™ tai LEGO® Luigi™ hahmo. Kerää 10 piilotettua voimatähteä ja paljasta yllätysreaktioita ja paljon muuta.
  • Keräilysarjan 2 064-osainen LEGO® rakennussetti on upea syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja Super Mario 64™ ‑faneille, videopelifaneille ja retroilun ystäville.
  • Setti sisältää vaiheittaiset rakennusohjeet, joten myös LEGO® Super Mario™ fanit, joille LEGO setit eivät ole tuttuja, nauttivat rakentelusta itsevarmalla otteella.
  • Tämä LEGO® Super Mario™ setti kuluu luovista harrasteprojekteista nauttiville aikuisille suunnattujen ensiluokkaisten LEGO rakennussarjojen kokoelmaan.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne kiinnittyvät toisiinsa helposti ja varmasti kestäviksi rakennelmiksi.
  • LEGO® rakennuspalikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.