Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80016 Liekehtivä valimo

Upea lelusetti Monkie Kidin ja Demon Bull Kingin välisiin taisteluihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Liekehtivä valimo
SKU 80016
EAN 5702016617719
Kappaleita 1427
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 159,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80016 Liekehtivä valimo kuvaus

  • Nuoret voivat leikkiä sankareita tai pahiksia tällä LEGO® Monkie Kid™ lelusetillä (80016), joka sisältää yksityiskohtaisen Liekehtivän valimon, Demon Bull Kingin siirrettävän piilopaikan ja hänen sonniklooninsa.
  • Mukana ovat palikoista rakennettu Demon Bull King -hahmo ja seitsemän minihahmoa – Monkie Kid, Mei, prinsessa Iron Fan, Red Son, Roar, Growl ja Zhang-setä – sekä hienoja aseita inspiroimaan vauhdikkaita seikkailuleikkejä.
  • Valimon rakennusmallia voi siirtää irrotettavan lelukippiauton pyörien päällä. Siinä on verstas, hohtava sulatusuuni, asevarasto, vankila, nosturi, robottikäsivarret, säädettäviä tykkitorneja ja kuusinuppinen pika-ase luoviin leikkeihin.
  • Tämä keräiltävä, 1 427-osainen LEGO® rakennuslelu sopii loistavasti syntymäpäivä-, yllätys- tai joululahjaksi 9 vuotta täyttäneille lapsille. Taattua luovaa hupia tuntikausiksi joko yksin tai yhdessä ystävien kanssa rakentaen ja leikkien.
  • Liekehtivä valimo on suljettuna 24,1 cm korkea, 32 cm leveä ja 32,5 cm leveä. Valimomallin voi myös taittaa auki. Se on huomiota herättävä näyttelyesine ja helppo yhdistää muihin LEGO® Monkie Kid™ setteihin.
  • Tämän ainutlaatuisen lelusetin sulatusuunissa on LEGO® valopalikka (mukana on kaksi LR41-nappiparistoa) ja pidike Kultaiselle sauvalle. Lapset saavat sauvan hohtamaan painamalla sitä alas.
  • Lapset nauttivat rakentamisesta vielä enemmän Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa, ja niiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkiskella tätä ainutlaatuista lelua rakentaessaan sitä.
  • Legendaaristen kiinalaisten Apinakuningas-tarinoiden inspiroimat keräiltävät LEGO® Monkie Kid™ rakennussarjat kehittävät lasten luovuutta, rohkeutta ja sinnikkyyttä hauskojen leikkien lomassa.
  • LEGO® rakennuspalikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Monkie Kidin voimia! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme täydellisen ja helpon kiinnityksen kerta toisensa jälkeen sekä tasalaatuisen kestävät rakennelmat.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan kaikilla kuviteltavilla tavoilla, jotta voit olla varma, että tämä lasten rakennussarja täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.