Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Fawkes, Dumbledoren feenikslintu 76394

Palikoista rakennettava Fawkes-feenikslintu, jonka siivet liikkuvat

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Fawkes, Dumbledoren feenikslintu
SKU 76394
EAN 5702016971651
Kappaleita 597
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Fawkes, Dumbledoren feenikslintu 76394 kuvaus

LEGO Harry Potter Fawkes, Dumbledoren feenikslintu (76394) on Harry Potter -elokuvista tutun feenikslinnun realistinen pienoismalli, jonka lapset voivat asettaa näytteille kaikkien ihailtavaksi. Se osaa myös ”lentää”.

Rakennettava Fawkes-feenikslintu, jonka siivet liikkuvat
Rakenna palikoista tämän 597-osaisen Fawkes-feenikslinnun liekehtivät sulat, voimakas nokka ja viehkeä lentoasento. Malli on palkitseva rakennuselämys ja vaikuttava koriste – siinä on myös realistisesti liikkuvat siivet. Lapset voivat kääntää takana olevaa kampea, jolloin nivelletyt siivet liikkuvat viehkeästi ylös alas. Fawkesin 35 cm:n siipiväliä on ilo ihastella. Keräilymallilla on tukeva jalusta, ja mukana on LEGO minihahmo Albus Dumbledore sekä pienempi Fawkes-hahmo.

  • LEGO Harry Potter Fawkes (76394) lumoaa Harry Potter -fanit. Malli vakuuttaa yksityiskohdillaan, ja sen sisältämä mekanismi saa nivelletyt siivet nousemaan ja laskemaan.
  • Tässä aidossa Fawkes-feenikslinnun versiossa on tukeva jalusta ja takaosassa on kampi, jolla voi liikuttaa siipiä. Mukana on myös LEGO minihahmo Albus Dumbledore ja pienempi Fawkes-hahmo.
  • Kun selässä olevaa kampea kierretään, mekanismi nostaa lelun siipiä ylös ja alas. Nerokkaan nivelrakenteen ansiosta siipien iskuliike näyttää aidonoloiselta.
  • Jos etsit erityistä lahjaa Harry Potter -fanille, kaikki 10 vuotta täyttäneet ihastuvat tähän yksityiskohtaiseen, liikkuvaan Fawkes-feeniksin pienoismalliin.
  • Tämän mekaanisen Fawkes-mallin siipien kärkiväli on 35 cm ja pituus nokasta pyrstöön on 24 cm. Näyttävä malli kerää ihailevat katseet koristeena.
  • Nivellettyjä siipiä liikutetaan käsivoimin lelun selässä olevalla kammella – paristoja ei tarvita.
  • Selkeät ohjeet varmistavat palkitsevan rakennuselämyksen. Tulokseen voi olla tyytyväinen, ja valmiista mallista on iloa pitkään.
  • LEGO Harry Potter setit sisältävät suosittujen elokuvien suosikkihahmoja, huikeita yksityiskohtia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat mainioita lahjoja lapsille, jotka haluavat mukaan elokuvien taikaan.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.