Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 4 Privet Drive 75968

Talontydelt jnnittv Harry Potter -taikaa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO 4 Privet Drive
SKU 75968
EAN 5702016616682
Kappaleita 797
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 4 Privet Drive 75968 kuvaus

LEGO Harry Potter 4 Privet Drive (75968) vie lapset Harry Potter -elokuvien surullisenkuuluisaan taloon.

Lelutalo minihahmoineen elokuvan maagisiin tarinoihin
Harry Potter -faneilla riittää hupia Harryn, Ron Weasleyn, Dudley Dursleyn, Vernon Dursleyn, Petunia Dursleyn ja Dobbyn seurassa. Täysin varustetussa 2-kerroksisessa rakennuksessa voi uppoutua mielikuvitusleikkeihin, etsiä portaikon alla olevan Harryn salaisen komeron ja antaa Tylypahkan hyväksyntäkirjeiden virrata postiluukusta.

Harry Potterin lentävä keräilyauto
Maaginen jännitys jatkuu ulkona, kun Ron saapuu yläkerran ikkunan eteen lentävällä Ford Anglialla. Lapset avaavat takakontin, kiinnittävät ketjun koukkuun ja kiskaisevat ikkunan irti. Harry pääsee pakoon!

Näin valitset parhaan lahjan Harry Potter -fanille
Jos etsi parasta lastenlelua, LEGO Harry Potter lahjoista riittää rajattomasti hupia. Ne sisältävät keräiltäviä minihahmoja ja huikeita toimintoja.

 • Lapset pääsevät kokemaan uskomattomia tapahtumia Dursleyn perheen kotona Privet Drivellä. Setissä on monta minihahmoa ja lukuisia hauskoja toimintoja loputtomiin Harry Potter -mielikuvitusseikkailuihin.
 • Settiin kuuluu kuusi minihahmoa – Harry Potter, Ron Weasley, Dudley Dursley, Vernon Dursley, Petunia Dursley ja Dobby – Hedwig-pöllö, lentävä auto, jonka katto, ovet ja takakontti aukeavat, sekä iso määrä tarinoista tuttuja tarvikkeita.
 • LEGO Harry Potter 4 Privet Drive (75968) sisältää monia elokuvasta tuttuja paikkoja. Talossa on mm. Harryn komero portaikon alla ja takka, josta tulvii postia. Voit leikkiä myös Harryn pakoa lentävällä Ford Anglialla.
 • Tämä nukkekotimainen lelusetti innostaa ja viihdyttää 8 vuotta täyttäneitä poikia ja tyttöjä. Keräiltävä rakennuslelu innostaa keksimään mielikuvitustarinoita ja roolileikkejä minihahmoilla ja Harry Potter -elokuvien tarvikkeilla.
 • Talo on 17 cm korkea, 16 cm leveä ja 12 cm syvä ja auto on 12 cm pitkä. Suuren kokonsa ja aitojen yksityiskohtiensa ansiosta setti on täydellinen valinta niin leikkiin kuin koristeeksikin.
 • Keräiltävässä Harry Potter -rakennussarjassa ei tarvita paristoja. Lapset voivat uppoutua leikkiin milloin ja missä vaan, yksin tai yhdessä perheen tai ystävien kanssa.
 • Yksinkertaisten ja selkeiden ohjeiden ansiosta lapset voivat aloittaa rakentamisen ja leikit saman tien. Maagisen lelusetin tutkiminen kehittää lasten mielikuvitusta ja innostaa loputtomiin roolileikkeihin.
 • LEGO Harry Potter lelut ovat mahtavia leluja lapsille, jotka haluavat herättää elokuvien tapahtumat eloon! Suosikkihahmoineen, olentoineen ja tuttuine paikkoineen LEGO Harry Potter lelusetit tuovat taikuutta lasten elämään.
 • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958. Taikuutta ei tarvita!
 • Voit luottaa siihen, että LEGO palikat ja osat ovat täysin turvallisia lapsillesi.
 • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että kaikki rakennussetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.