Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Harry Potter: Magical Secrets 5007367

Tehtvi, pelej ja seikkailuja Harry Potter elokuvista

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Harry Potter: Magical Secrets
SKU 5007367
EAN 9781780557564
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 8,99 €

LEGO Harry Potter: Magical Secrets 5007367 kuvaus

Tämän jännittävän LEGO Harry Potter tehtäväkirjan parissa 5 vuotta täyttäneet lapset voivat suunnata taianomaisiin seikkailuihin Harryn, Ronin ja Hermionen seurassa. Seuraa vihjeitä ja etsi Lihavan leidin muotokuva, selvitä Tylypahkan liepeillä lymyilevä olento Kelmien kartan avulla, ratkaise mysteeritehtäviä, tutustu taruolentoihin, seikkaile salakäytävissä, lausu lumoavia loitsuja ja tee vaikka mitä muuta. Mukana on myös Sirius Mustan rakennettava minihahmo, joka sinun on pelastettava Ankeuttajien kynsistä!

  • Taianomaista huvia – 32-sivuinen pehmeäkantinen ja värikäs kirja on täynnä Harry Potter ‑elokuvien hahmoihin ja tarinoihin perustuvia tehtäviä lapsille
  • Lahja Harry Potter ‑faneille – Sirius Mustan rakennettavan LEGO minihahmon (varoitus: tukehtumisvaara) sisältävä tehtäväkirja on kiva lahja noidille, velhoille ja jästeille 5-vuotiaasta alkaen
  • Mukavaa puuhaa missä ja milloin vain – 28 cm korkea ja 20 cm leveä kirja on englanninkielinen (muita kieliversioita mahdollisesti saatavilla)

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.