Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76389 Tylypahkan salaisuuksien kammio

Maagista toimintaa salaisuuksien kammiossa ja suuressa salissa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 76389
Kappaleita 1176
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 169,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76389 Tylypahkan salaisuuksien kammio kuvaus

  • Suuri moduulirakenteinen LEGO® Harry Potter™ Tylypahkan salaisuuksien kammio (76389) lelusetti on monipuolinen ja edukseen erottuva lelu, joka lumoaa kaikki Harry Potter -elokuvien ystävät.
  • 10 minihahmoa: Harry Potter™, Ginny Weasley, Tom Valedro, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Luna Lovekiva, Gilderoy Lockhart, Albus Dumbledore™, professori Sinistra ja melkein päätön Nick.
  • Sisältää runsaasti yksityiskohtaisia huoneita ja tuttuja minihahmoja, joiden parissa lapset saavat syventyä loputtomiin leikkeihin. Leiki elokuvien suosittuja tapahtumia tai keksi omia tarinoita.
  • Tämä maaginen moduulikokoonpano on suunnattu 9 vuotta täyttäneille lapsille. Lapset voivat lisätä malliin huoneita ja rakentaa koko Tylypahkan linnan.
  • Setti on 40 cm korkea, 40 cm leveä ja 11 cm syvä. Se on myös helppo yhdistää muihin LEGO® Harry Potter™ setteihin, jolloin hauskat leikit yltyvät entisestään.
  • Melkein päätön Nick on erityinen pimeässä hohtava minihahmo. Eri asentoihin taipuvalla basiliskilla on avautuvat leuat, se pää pyörii 2 nivelen varassa ja pyrstö muodostuu 3 eri tavoin koottavasta osasta.
  • Sisältää harvinaisen kultaisen Voldemort™-minihahmon LEGO® Harry Potterin™ 20 velhovuoden kunniaksi. Mukana on myös 6 keräiltävää velhokortti-yllätyslaattaa (kortteja on yhteensä 16).
  • LEGO® Harry Potter™ setit sisältävät suosittujen elokuvien suosikkihahmoja, huikeita yksityiskohtia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat mainioita lahjoja lapsille, jotka haluavat mukaan elokuvien taikaan.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958. • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.