Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kapteeni Carter ja Hydran Talloja 76201

Ennenkemttmi robottiseikkailuja Marvelin legendaaristen hahmojen thdittmn

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kapteeni Carter ja Hydran Talloja
SKU 76201
EAN 5702016989502
Kappaleita 343
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kapteeni Carter ja Hydran Talloja 76201 kuvaus

LEGO Marvel Kapteeni Carter ja Hydran Talloja (76201) setin avulla nuoret supersankarit 8 ikävuodesta alkaen voivat rakentaa leikeissään Marvel Studiosin Disney+ -alkuperäissarjasta What If…? tuttuja seikkailuja ja viedä mielikuvitusleikit aivan uuteen ulottuvuuteen.

Uusia tarinoita tähtinään legendaariset supersankarihahmot
Kun legendaarinen Marvel-pahis Punakallo varastaa Tesseractin, yhden maailmankaikkeuden mahtavimmista esineistä, lapset laittavat Steve Rogersin Hydran Tallojan ohjaamoon tuodakseen Tesseractin takaisin. Liikuteltavan robotin saa moniin eri asentoihin, joten mekaanista jättiläistä voi vääntää ja kääntää sen lähtiessä taisteluun ja tulittaessa Punakalloa 2 nuppiaseellaan. Jännittävä lisä Marvel Cinematic Universen maailmaan antaa lapsille mahdollisuudet loputtomiin mielikuvitusleikkeihin, joissa he ovat supersankareita.

  • LEGO Marvel Kapteeni Carter ja Hydran Talloja (76201) setin avulla lasten mielikuvitusleikit nousevat aivan uuteen ulottuvuuteen. Setti herättää eloon Marvel Studiosin Disney+ -sarjan What If…? supersankariseikkailut.
  • Mukana Kapteeni Carter-, Steve Rogers- ja Punakallo-minihahmot, sekä rakennettava robotti, jossa avautuva ohjaamo ja 2 nuppiasetta.
  • Steve Rogers -minihahmo nostetaan moniin asentoihin taipuvan Hydran Talloja -robotin ohjaimiin, valmiina taisteluun Marvelin Punakallo-pahista vastaan tämän varastettua mahtavan Tesseractin Kapteeni Carterilta.
  • LEGO Marvel Kapteeni Carter ja Hydran Talloja on mahtava lahja Marvel Studiosin Disney+ sarjan What If…? ja Marvel-elokuvien faneille 8 ikävuodesta alkaen.
  • 15 cm korkean robotin ja sen raajat voi kääntää eri asentoihin. Täydellinen toimintaleikkeihin ja koriste-esineeksi.
  • Lapset voivat kerätä myös muita LEGO Marvel robotteja ja yhdistää niitä supersankarielokuvista tuttuihin toimintaseikkailuihin ja loputtomiinomiin mielikuvitustarinoihin.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat luotettavia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.