Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Avengers: Endgame – viimeinen taistelu 76192

Kostajien pmaja tynn LEGO Marvel toimintaa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Avengers: Endgame – viimeinen taistelu
SKU 76192
EAN 5702016913200
Kappaleita 527
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 80,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Avengers: Endgame – viimeinen taistelu 76192 kuvaus

Herätä Marvelin klassikkoelokuvan toimintaseikkailut eloon LEGO Marvel Avengers: Endgame – viimeinen taistelu (76192) lelusetillä.

Ultimaattisen upea Marvel Avengers -lelusetti
Lapset saavat liittyä vaikuttavan LEGO Marvel hahmojoukon seuraan – siihen kuuluvat Thor, Captain America, Musta Pantteri, Iron Man, Purppuranoita, Ant-Man, Thanos ja kentaurisoturi. Kostajien päämajassa saa osallistua loputtomiin supersankariseikkailuihin. Setti on täynnä yksityiskohtia, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin: Iron Manin laboratorio, jossa hän rakentaa upeaa nanorautahanskaa, oleskelutila vapaa-ajan hengailuun ja supersankarien kokouksiin, vankiselli ja auto, jonka sisältä paljastuu aikakone.

Huikean hieno LEGO Avengers setti, jossa on supersankariminihahmoja
LEGO Marvel Avengers rakennuslelut sisältävät keräiltäviä ajoneuvoja, robotteja, rakennuksia, minihahmoja, aseita ja muita vempaimia. Niiden parissa lapset voivat leikkiä Marvel-suosikkielokuviensa parhaita seikkailuja ja avata oven supersankarileikkien jännittävään mielikuvitusmaailmaan.

  • LEGO Marvel Avengers: Endgame – viimeinen taistelu (76192) setin parissa lapset pääsevät Marvel-elokuvista ammentaviin toimintaleikkeihin upeiden supersankarien, hienojen yksityiskohtien ja tarvikkeiden parissa.
  • Minihahmoista mukana ovat Thor, Captain America, Musta Pantteri, Iron Man, Purppuranoita ja kentaurisoturi sekä Thanosin hahmo ja Ant-Manin mikrohahmo.
  • Lapset pääsevät osallistumaan LEGO Marvel hahmojen supertähtijoukkoon Kostajien päämajassa. Mukana ovat Iron Manin laboratorio, oleskelutila, vankiselli ja auto, jonka sisältä paljastuu aikakone.
  • Ainutlaatuinen lahja, joka ilahduttaa 8 vuotta täyttäneitä Marvelin Kostajien faneja.
  • Tämä monipuolinen lelusetti on 16 cm korkea, 37 cm leveä ja 12 cm syvä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO Marvel rakennussarjoihin.
  • Sisältää suuren kääntyvän, kallistuvan tykin, jolla voi ampua, kumipäisen nuolen sekä rakennuksen katolla olevan käännettävän ja kallistettavan tutkan.
  • Tarvikkeisiin lukeutuu välipaloja, juomia, aseteline ja aitoja yksityiskohtia, kuten Thanosin kaksiteräinen miekka, josta lapset voivat rakentaa myös 2 yhden käden miekkaa.
  • Kaikki LEGO Marvel rakennuslelut ovat korkealaatuisia lelusettejä nuorille supersankareille. Settien parissa mielikuvitusleikeille ei näy loppua.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.