Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Bro Thorin Uusi Asgard 76200

Bro Thorin Uusi Asgardin koti tynn aitoja yksityiskohtia

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Bro Thorin Uusi Asgard
SKU 76200
EAN 5702016989700
Kappaleita 265
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Bro Thorin Uusi Asgard 76200 kuvaus

LEGO Marvel Bro Thorin Uusi Asgard (76200) vie lapset suoraan mahtavan luoviin mielikuvitusleikkeihin. Pienet supersankarit 7 ikävuodesta alkaen voivat rakentaa Marvel Studiosin Avengers: Endgame ‑elokuvasta tuttuja tarinoita ja keksiä omia huippuhauskoja seikkailujaan tämän monipuolisen setin parissa.

Täynnä aitoja yksityiskohtia
Mahtavan tarkka pienoismalli Thorin Uuden Asgardin kodista sisältää 2 minihahmoa – Bro Thorin ja Korgin – sekä rakennettavan Miekin ja runsaasti tavaroita ja varusteita, jotka inspiroivat loputtomiin roolileikkeihin ja hauskanpitoon. Mukana setissä Stormbreaker, pelikonsoli, sohva, TV-näyttö ja pizzalaatikoita.

  • LEGO Marvel Bro Thorin Uusi Asgard (76200) on pienoismalli Bro Thorin asunnosta täynnä hauskoja varusteita – aivan kuin Marvelin Avengers: Endgame ‑elokuvassa.
  • Mukana Bro Thor- ja Korg-minihahmot, rakennettava Miek ja runsaasti varusteita – muun muassa Stormbreaker-vasara, pelikonsoli, pizzalaatikoita ja televisio: sopii sekä mielikuvitusleikkeihin että koriste-esineeksi.
  • Marvel Avengers- ja Thor-faneille on luvassa paljon hauskoja mielikuvitusleikkejä Thorin mahtavassa Uuden Asgardin kodissa.
  • Koristeeksi sopiva rakennussetti kehittää 7 vuotta täyttäneiden Marvel-elokuvafanien mielikuvitusta ja luovia taitoja.
  • Lelusetti on 8 cm korkea, 12 cm leveä ja 4,5 cm syvä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO Marvel rakennussarjoihin, jolloin leikit muuttuvat vieläkin hauskemmiksi.
  • Kaikki LEGO Marvel rakennuslelut ovat korkealaatuisia lelusettejä nuorille supersankareille. Niiden parissa mielikuvitusleikeille ei näy loppua.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.