Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76237 Sanctuary II: Endgame-taistelu

Marvel-avaruusalus ja 3 ikimuistoista hahmoa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Sanctuary II: Endgame-taistelu
SKU 76237
Kappaleita 322
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76237 Sanctuary II: Endgame-taistelu kuvaus

  • LEGO® Marvel Sanctuary II: Endgame-taistelu (76237) on Marvel-elokuvien haluttu avaruusalus. Se on täynnä aidon näköisiä yksityiskohtia, jotka innoittavat mielikuvitusleikkejä. Vakuuttaa myös koristeena.
  • Mukana on 3 minihahmoa: Iron Man on varustettu voimaräjähdyksillä ja laukaisimella, Kapteeni Marvel tehovoimaräjähdyksillä ja kilvellä ja kultaiseen kypärään pukeutunut Thanos kaksiteräisellä miekalla.
  • Rakennettavassa avaruusaluksessa on avautuva ohjaamo, avautuva tavaratila ja 6 nuppiasetta. Lapset ja 2 supersankaria käyvät taisteluun estääkseen Thanosia käyttämästä Ikuisuuden rautahanskaa.
  • Upea leikkiin ja koriste-esineeksi sopiva rakennuslelu on mahtava syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Rakennettava avaruusalus on 7 cm korkea, 18 cm pitkä ja 36 cm leveä: riittävän pieni yhdellä kädellä pideltäväksi, mutta riittävän suuri käymään upeisiin seikkailuihin.
  • Kaikki LEGO® Marvel rakennuslelut ovat korkealaatuisia lelusettejä nuorille supersankareille. Niiden parissa mielikuvitusleikeille ei näy loppua.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.