Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Sanctuary II: Endgame-taistelu 76237

Marvel-avaruusalus ja 3 ikimuistoista hahmoa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Sanctuary II: Endgame-taistelu
SKU 76237
EAN 5702017072432
Kappaleita 322
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Sanctuary II: Endgame-taistelu 76237 kuvaus

Lapsen Marvel-elokuvien fanitus saa näkyä myös kavereille. LEGO Marvel Sanctuary II: Endgame-taistelu (76237) on täynnä aidon näköisiä yksityiskohtia, jotka innoittavat mielikuvitusleikkejä ja tekevät pienoismallista upean koriste-esineen.

Avaruusalus täynnä yksityiskohtia ja eeppiset hahmot
Marvelin elokuvien toiminta on lasten käsissä tässä 4-siipisessä Sanctuary II ‑avaruusaluksessa, jossa on 6 hurjaa nuppiasetta. Tilava ohjaamo aukeaa ja sieltä paljastuu lentäjän istuin ja ohjauspaneeli, josta mahtava Thanos ohjaa alusta. Ikuisuuden rautahanska on alaosan tavaratilassa. Settiin kuuluu 3 minihahmoa: Iron Man, jolla on siniset voimaräjähdykset ja laukaisin, Kapteeni Marvelilla on tehokkaat voimaräjähdykset ja kilpi ja kultaiseen kypärään pukeutuneella Thanosilla kaksiteräinen miekka. Lapsen on helppo tarttua isokokoiseen alukseen ja liikutella sitä toteuttaessaan Marvelin Avengers: Endgame-elokuvasta tuttuja tapahtumia ja uppoutuessaan omiin mielikuvitusseikkailuihinsa.

  • LEGO Marvel Sanctuary II: Endgame-taistelu (76237) on Marvel-elokuvien haluttu avaruusalus. Se on täynnä aidon näköisiä yksityiskohtia, jotka innoittavat mielikuvitusleikkejä. Vakuuttaa myös koristeena.
  • Mukana on 3 minihahmoa: Iron Man on varustettu voimaräjähdyksillä ja laukaisimella, Kapteeni Marvel tehovoimaräjähdyksillä ja kilvellä ja kultaiseen kypärään pukeutunut Thanos kaksiteräisellä miekalla.
  • Rakennettavassa avaruusaluksessa on avautuva ohjaamo, avautuva tavaratila ja 6 nuppiasetta. Lapset ja 2 supersankaria käyvät taisteluun estääkseen Thanosia käyttämästä Ikuisuuden rautahanskaa.
  • Upea leikkiin ja koriste-esineeksi sopiva rakennuslelu on mahtava syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Rakennettava avaruusalus on 7 cm korkea, 18 cm pitkä ja 36 cm leveä: riittävän pieni yhdellä kädellä pideltäväksi, mutta riittävän suuri käymään upeisiin seikkailuihin.
  • Kaikki LEGO Marvel rakennuslelut ovat korkealaatuisia lelusettejä nuorille supersankareille. Niiden parissa mielikuvitusleikeille ei näy loppua.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.