Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76174 Spider-Manin monsteriauto vastaan Mysterio

Marvelin ikonisia hahmoja ja Spider-Manin monsteriauto

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Spider-Manin monsteriauto vastaan Mysterio
SKU 76174
Kappaleita 439
Sarja LEGO Spider-Man
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76174 Spider-Manin monsteriauto vastaan Mysterio kuvaus

  • LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Manin monsteriauto vastaan Mysterio (76174) tuo yhteen Spider-Man-elokuvien 4 suosikkihahmoa ja mahtavan monsteriauton. Tiedossa on ilmiömäistä supersankaritoimintaa ja seikkailuja.
  • Sisältää Spider-Manin, tohtori Mustekalan, Mysterion ja Spider-Gwenin minihahmot, monsteriauton, jossa on superjousitus ja verkonheitin katolla, sekä 2 rakennettavaa lennokkia, joissa kummassakin on 2 asetta.
  • Lapset voivat rakentaa, leikkiä ja keksiä kohtauksia superupealla supersankarisetillään, ja se näyttää hyvältä huoneen koristeena.
  • Tämä täydellinen syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja kutsuu kaikki 8 vuotta täyttäneet supersankarit loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.
  • Spider-Manin monsteriauto on 12 cm korkea, 15 cm pitkä ja 9 cm leveä. Se on tehty kestämään loputtomia vaarallisia ja uhkarohkeita seikkailuja.
  • Sisältää hauskoja tarvikkeita, kuten Spider-Gwenin skeittilaudan ja seittiosia, Mysterion opaalinhohtoisen kypärän ja rahaa tohtori Mustekalan varastettavaksi.
  • Rakentaminen on vieläkin hauskempaa ilmaisen LEGO® Building Instructions sovelluksen avulla. Se sisältää digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkia lelusettiä rakentaessaan.
  • Kaikki LEGO® Marvel Spider-Man lelusetit ovat upeita keräilytuotteita. Niiden parissa lapset saavat leikkiä suosikkielokuviensa supersankarihetkiä ja keksiä omia mielikuvitustarinoita.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.