Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76198 Spider-Manin ja Tohtori Mustekalan robottitaistelu

Spider-Manin robotin ja Tohtori Mustekalan robotin taistelu

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 76198
Kappaleita 305
Sarja LEGO Spider-Man
LEGO hinta 24,95 €
Julkaisupäivä 26. huhtikuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76198 Spider-Manin ja Tohtori Mustekalan robottitaistelu kuvaus

  • LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Manin ja Tohtori Mustekalan robottitaistelu (76198) kutsuu lapset tuplasti suurempaan supersankaritoimintaan. Näiden 2 suuren, liikuteltavan robotin ja minihahmojen parissa leikitkin kasvavat supersuureen luokkaan.
  • Sisältää Spider-Manin ja Tohtori Mustekalan minihahmot ja heidän rakennettavat robottinsa, joiden raajat liikkuvat, sekä tehokkaita aseita, seittejä, käsiraudat ja muita tarvikkeita.
  • Lapset voivat avata robottien ohjaamot, asettaa minihahmot sisälle ja astua toiminnantäyteisten mielikuvitusseikkailujen maailmaan. Hauskat leikit eivät lopu kesken, sillä näistä valtavista roboteista ei ominaisuuksia puutu.
  • Hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneelle nuorelle supersankarille tai toimintaa rakastavalle lapselle.
  • Robotit ovat 11 cm korkeita – suuri sopivan kokoisia toimintaleikkeihin. Ja kun on aika laittaa toimintalelut tauolle, liikuteltavat robotit näyttävät upeilta esillä lapsen huoneessa.
  • Keräilysarjassa on useita LEGO® Marvel robotteja lasten kokoelmia varten. Niitä voi yhdistää loputtomiin hauskoihin elokuvista tuttuihin leikkeihin, tai jokainen voi keksiä omat tarinansa.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.