Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Spider-Man ja dronekopterien kaksintaistelu 76195

Lentotaisteluja Spider-Manin ja Korppikotkan kanssa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Spider-Man ja dronekopterien kaksintaistelu
SKU 76195
EAN 5702016913231
Kappaleita 198
Sarja LEGO Spider-Man
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Spider-Man ja dronekopterien kaksintaistelu 76195 kuvaus

Marvel-fanit juhlivat, kun Marvel Studios julkaisee Spider-Man: No Way Home -elokuvan. Julkaisua on hyvä juhlistaa LEGO Marvel Spider-Man ja dronekopterien kaksintaistelu (76195) lelusetillä, joka on täynnä lennokasta toimintaa.

Lentävä pahis ja nuppeja ampuva dronekopteri
Korppikotka-pahis tunnetaan siivistään, jotka ovat levitettynä kiehtova kohde Spider-Manin verkolle. Lentävä roisto ei pääse karkuun, kun valtava 4-roottorinen drone nostaa Spider-Manin taivaalle. Monipuolisessa leikkisetissä on mukana 2 Marvelin suosituinta hahmoa ja se tempaa mukaansa loputtomiin leikkeihin niin maassa kuin ilmassa.

  • Marvel-fani saa kaverinsa kateellisiksi LEGO Marvel Spider-Man ja dronekopterien kaksintaistelu setillä (76195). Korkealle kohoava supersankari‑leikkisetti vie taistelun taivaisiin.
  • Sisältää 2 mielikuvitusleikkeihin innostavaa minihahmoa, Spider-Manin ja Korppikotkan sekä rakennettavan dronekopterin, jossa on 4 roottoria ja 2 nuppiasetta.
  • Lasten mielikuvitusleikit loikkaavat maasta ilmaan, kun Spider-Man kiinnittyy dronen pohjaan pitkällä verkolla.
  • Verraton syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille Marvel-elokuvafaneille.
  • Lennokki on 5 cm korkea, 23 cm pitkä ja 25 cm leveä. Monipuolinen lelusetti on helppo yhdistää muihin LEGO Marvel rakennussarjoihin.
  • Kaikki LEGO Marvel rakennuslelut ovat korkealaatuisia lelusettejä nuorille supersankareille. Niiden parissa mielikuvitusleikeille ei näy loppua.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.