Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Venom 76187

Rakenna Venom: tervhampainen olento kaukaa avaruudesta

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Venom
SKU 76187
EAN 5702016913088
Kappaleita 565
Sarja LEGO Spider-Man
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 84,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Venom 76187 kuvaus

Pinnistä rakennustaitojasi äärimmilleen ja vangitse Marvelin ikonisen superroiston tunnusomaiset terävät piirteet LEGO Marvel Spider-Man Venom (76187) rakennussarjan avulla.

Rakenna yksityiskohtainen pienoismalli koristeeksi
Venomin ja Spider-Man-elokuvien fanit uppoutuvat innolla palkitsevan rakennuselämyksen pariin kootessaan kammottavan, avaruudesta tulleen symbiontin aitoine yksityiskohtineen. Hahmolla on matala, musta otsa, ja karmaisevan suuressa suussa on tikarinterävät hampaat sekä pitkä ja notkea kieli. Tuloksena on hätkähdyttävä koriste, jonka esikuvasta ei voi erehtyä. Tukevalla jalustalla, johon on kiinnitetty nimilaatta, tämä hätkähdyttävä malli näyttää entistä vaikuttavammalta muiden sarjakuvista tuttujen LEGO rakennelmien rinnalla.

LEGO palikoista koottavat pienoismallien rakennussarjat
Pidä tauko arjen kiireistä ja löydä uudelleen luovan rakentamisen ilo aikuisille suunnattujen LEGO rakennussarjojen parissa. Ne sisältävät palkitsevia LEGO rakennushaasteita ja upeita pienoismalleja. Nämä setit ovat mainioita syntymäpäivä- ja joululahjoja ja kivoja persoonallisia yllätyksiä kaikille, jotka ovat kiinnostuneet pienoismalleista tai sarjakuvista.

  • Rakenna yksi Marvel Universen pelätyimmistä hahmoista Marvel Spider-Man Venom (76187) setin avulla. Se on aikuisille suunniteltu kiehtova, rakennettava pienoismalli.
  • Ikoninen avaruusolento tikarinterävine hampaineen ja pitkine, notkeine kielineen seisoo tukevalla jalustalla, johon on kiinnitetty tyylikäs nimilaatta.
  • Tämä Marvel-elokuvista tuttu keräilyesine ilahduttaa vielä pitkään sen jälkeenkin, kun luova rakennusprojekti on valmistunut.
  • Jos olet aikuinen Marvel-fani tai pienoismallien harrastaja, tämä elokuvahahmon rakennettava pienoismalli on täydellinen rakennusprojekti juuri sinulle!
  • Tämä huomiota herättävä malli on 19 cm korkea, 9 cm leveä ja 19 cm syvä. Se herättää taatusti keskustelua ja kiinnostusta ollessaan esillä kotona tai työpaikalla.
  • Tämä keräiltävä Venom-pienoismalli saa stressin haihtumaan ja arjen unohtumaan, sillä kiehtova rakennelma kootaan 565 LEGO palikasta.
  • Voit aloittaa tämän kiehtovan rakennusprojektin heti, sillä pakkauksessa on laadukkaat painetut ohjeet.
  • Aikuisille suunnattujen LEGO settien valikoima on täynnä mukavia rakennuselämyksiä, ja pienoismallit näyttävät hyvältä esillä. Nämä setit vetävät puoleensa jokaista pienoismallien harrastajaa.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.