Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kätyrit Grun laboratoriossa 75546

Luovaa leikki LEGO Minions seteill

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kätyrit Grun laboratoriossa
SKU 75546
Kappaleita 87
Sarja LEGO Minions
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kätyrit Grun laboratoriossa 75546 kuvaus

Kätyrifanit voivat auttaa suosikkihahmojaan Grun kellarissa. LEGO Kätyrit Grun laboratoriossa (75546) on rakennussarja, jossa lasten tehtävä on auttaa Grun maanalaisen päämajan rakentamisessa. Kätyreillä ja tarvikkeilla on helppo luoda hauskoja leikkejä, jotka ovat tuttuja Minions: The Rise of Gru -elokuvasta.

Innosta keksijänalkuja tutkimusten pariin
Tämä rakennussarja sisältää valtavasti tutkittavaa. Pudota kätyrihahmot liukuun ja testaa sitten ajoneuvoa rampissa. Otto- ja Kevin-hahmoilla, aidalla ja työkaluilla sekä lelubanaaneilla luova leikki syntyy itsestään.

Palkitseva rakennushaaste
Tämä LEGO 4+ setti on hauska ja opettavainen rakennuskokemus 4 vuotta täyttäneille lapsille. Instructions PLUS -ohjeilla rakentaminen on vielä hauskempaa. Ohjeet ovat saatavilla ilmaisessa LEGO Life sovelluksessa ja ne sisältävät zoomaus- ja kiertotyökaluja, joiden avulla pienemmätkin lapset pystyvät rakentamaan omatoimisesti.

  • Kätyrit-elokuvista ja -leluista tykkäävät lapset ilahtuvat tästä LEGO Minions Grun laboratoriossa lelusetistä (75546). Se on toiveiden syntymäpäivälahja 4 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Kätyrit-fanit voivat pitää hauskaa toteuttaessaan kohtauksia Minions: The Rise of Gru -elokuvasta. Kun sarjan mallit on rakennettu, Kevin- ja Otto-leluhahmot kutsuvat monipuolisiin roolileikkeihin.
  • Monet hauskat yksityiskohdat takaavat rajattomasti luovaa hupia. Voit laittaa kätyrit liukumaan kellariin, testata autoa rampilla ja kääntää pesukoneen takapaneelin kytkimellä.
  • Setti on mahtava syntymäpäivälahja. LEGO 4+ setit ovat hauska tapa oppia rakentamaan, sillä yksinkertaiset rakennusvaiheet kehittävät lapsen itsevarmuutta.
  • Laboratorio kätyrihahmoineen on 8 cm korkea, 17 cm pitkä ja 13 cm leveä, toisin sanoen täydellinen lapsille, jotka leikkivät roolileikkejä kätyrileluilla.
  • Voimanlähteenä lasten mielikuvitus. Tässä lelusetissä ei tarvita paristoja!
  • Mahtava valinta 4 vuotta täyttäneille lapsille. Instructions PLUS -ohjeiden avulla pienemmätkin rakentajat pääsevät nauttimaan omatoimisesta rakennuskokemuksesta ja onnistumisen ilosta.
  • Kaikki LEGO Minions lelusetit kannustavat lapsia roolileikkeihin, jotka ammentavat ideansa Minions: The Rise of Gru -elokuvasta. Jos etsit syntymäpäivälahjaa Kevin- ja Otto-kätyrileluista tykkäävälle lapselle, tämä on loistava valinta.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO konsernin sisäiset laatuvaatimukset. Näin varmistamme, että palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO Minions palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki setit täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.