Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kätyrien Kung Fu -taistelu 75550

Kung fu -roolileikkej ja huikeita juhlia

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kätyrien Kung Fu -taistelu
SKU 75550
Kappaleita 310
Sarja LEGO Minions
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kätyrien Kung Fu -taistelu 75550 kuvaus

Vie kätyrifanisi ikimuistoiselle matkalle uppoutumaan seikkailuleikkeihin, joiden ideat pursuavat Minions: The Rise of Gru -elokuvasta. LEGO Minions (75550) Kätyrien Kung Fu -taistelu on huikea taisteluaiheinen lelusetti, jonka parissa fanit pääsevät roolileikkimään kiinalaisen uuden vuoden tapahtumia temppelissä. Setti on täynnä yllätyksiä, ja lapset voivat auttaa kätyreitä kung fu -treeneissä.

Vauhdikasta hupia pikkurakentajien iloksi
Lapset riemastuvat nähdessään Oton astumassa ulos temppelistä, kun hänet paljastetaan muille kätyreille. Pienten lasten mielikuvitusta ruokkimassa on suuri määrä tarvikkeita, kuten kultainen banaani, aseteline, aseita, pyörivä taistelunukke, kiinalainen lohikäärme, medaljonki ja nuppipyssyillä ammuttava ”ilotulitus”.

Jännittävä tapa rakentaa
Interaktiivisten Instructions PLUS -ohjeiden ansiosta tämän mallin rakentaminen on erityisen palkitsevaa ja hauskaa. Zoomaus- ja kiertotyökaluja sisältävät ohjeet ovat saatavilla ilmaisessa LEGO Life sovelluksessa. Niiden avulla pienemmätkin lapset osaavat rakentaa tämän hienon LEGO palikkamallin aivan itse.

  • Tuo kiinalaisen uuden vuoden jännitys pienen Kätyrit-fanin kotiin. Lapset viihtyvät temppelin rakennuspuuhissa ja ammentaessaan leikki-ideoita Minions: The Rise of Gru -elokuvasta.
  • Leikki alkaa saman tien kolmella LEGO Minions hahmolla. Settiin (75550) sisältyvät Kevin ja Stuart -leluhahmot kung fu -asuissa sekä Otto.
  • Lapset auttavat kätyreitä kung fu -treeneissä asetelineen ja taistelunuken parissa. Juhlan lopuksi ammutaan ilotulitusraketteja temppelin katolta kätyrien kantaessa värikästä lohikäärmettä kulkueessa.
  • Etsitkö syntymäpäivälahjaa tai yllätystä 6 vuotta täyttäneelle Kätyrit-fanille? Tämä on loistava valinta. Luovaa hupia tarjoava lelu lapsille, jotka rakastavat rakennusleluja ja Kätyrit-seikkailuja.
  • Temppeli on 17 cm korkea, 13 cm pitkä ja 26 cm leveä, eli täydellinen luovaan leikkiin.
  • Paristoja ei tarvita, joten Kätyrit-leikki voi alkaa saman tien.
  • Instructions PLUS -ohjeiden avulla pienemmätkin rakentajat pääsevät nauttimaan omatoimisesta rakennuskokemuksesta ja onnistumisen ilosta.
  • Innosta lapsia leikkimään rooliseikkailuja Minions: The Rise of Gru -elokuvasta LEGO Minions seteillä.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO konsernin sisäiset laatuvaatimukset. Näin varmistamme, että palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO Minions palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki setit täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.