Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Otto-avaimenperä 854043

Ilkikurinen Otto-avaimenper Minions-faneille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Otto-avaimenperä
SKU 854043
Sarja LEGO Minions
LEGO hinta 5,56 €

LEGO Otto-avaimenperä 854043 kuvaus

Ilahduta Minions: Rise of Gru -elokuvan ystäviä tällä hauskalla Otto-avaimenperällä (854071). LEGO minihahmo ilkikurisesta Minions-hahmosta kiinnitettyjä tukevaan metalliketjuun ja renkaaseen. Loistava yllätyslahja ystävälle ja upea yllätys lasten partypusseihin. Ihastuttava avaimenperä pitää avaimet turvassa tai voidaan kiinnittää reppuun tai laukkuun iloiseksi koristeeksi.

  • Hauskuta Minions: Rise of Gru -elokuvan ystäviä LEGO Minions Otto-avaimenperällä, jossa Otto-monihahmo on kiinnitetty tukevaan metalliketjuun (minihahmoa ei voi irrottaa ketjusta.)
  • Otto-avaimenperä on hauska syntymäpäivä-, loma- tai yllätyslahja yli 6-vuotiaille LEGO faneille. Se on myös ihastuttava lahja lastenjuhliin ja mainio lisä lahjapussiin.
  • 15 cm pituinen avaimenperä on sopivan kokoinen Minions-asusteeksi tai sen voi kiinnittää avaimiin ja työntää taskuun tai laukkuun.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.