Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kätyri lentäjäopissa 75547

Lennokkaita tempauksia ktyrifaneille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kätyri lentäjäopissa
SKU 75547
EAN 5702016619171
Kappaleita 119
Sarja LEGO Minions
LEGO hinta 31,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kätyri lentäjäopissa 75547 kuvaus

Tämä lelulentokone on tuttu Minions: The Rise of Gru -elokuvasta, ja se on täydellinen lahja kätyrileluista pitäville lapsille. Lentokoneen rakentaminen on vasta alkua. Kun kätyrifanit leikkivät elokuvasta tuttuja suosikkikohtauksiaan, lentokoneesta paljastuu paljon uusia hienouksia.

Lennokkaita leikkejä kätyrihahmoilla ja tarvikkeilla
Kaksi kätyrihahmoa ja irrotettava lentokoneen katto ovat varma tie luovaan hupiin LEGO Minions: Kätyri lentäjäopissa (75547) -rakennussarjalla. Mukana tulee myös vino pino tarvikkeita: lentolaukku, banaani, hotdog, pähkinäpussi ja tietenkin kuuluisa kätyrien pierutyyny – näillä mielikuvitusrikkaat fanit luovat helposti omia kätyritempauksia.

Innosta pikkurakentajia
Tämä LEGO 4+ setti on hauska ja opettavainen rakennuskokemus 4 vuotta täyttäneille lapsille. Ilmaisen LEGO Life sovelluksen Instructions PLUS -ohjeet sisältävät lapsille suunnattuja zoomaus- ja kiertotyökaluja, jotka auttavat pieniäkin lapsia rakentamaan LEGO palikoilla omatoimisesti.

  • Täydellinen kätyrien lentokoneen rakennussetti (75547), mukana LEGO hahmot Stuart (lentäjäasussa) ja Bob. Lapset pääsevät rakentamaan koneen ja leikkimään sitten jännittäviä kohtauksia Minions: The Rise of Gru -elokuvasta.
  • Hauska lelusetti sisältää huikeita tarvikkeita. Kätyrifanit ihastuvat LEGO hahmoihin Bobiin ja Stuartiin ja kivoihin tarvikkeisiin, jotka innostavat luovaan leikkiin – setistä löytyvät mm. banaani, hotdog, pähkinäpussi, matkalaukku ja pierutyyny!
  • Luova hauskanpito on helppoa tällä lelusetillä. Katon voi irrottaa, joten lapset voivat tutkia konetta yhdessä kätyrien kanssa. Laita Stuart ohjaamoon tai päästä Bobin lempeä ja omalaatuinen persoona valloilleen matkustamossa.
  • Mahtava valinta 4 vuotta täyttäneille lapsille. Instructions PLUS -ohjeilla rakennustaitojen oppiminen on vielä hauskempaa.
  • Rakennettava lentokonesarja kätyrihahmoineen on 11 cm korkea, 24 cm pitkä ja 24 cm leveä, eli täydellisen kokoinen lentokoneilla leikkiville lapsille.
  • Haluatko ruokkia lapsen luovuutta? Hyviä uutisia – tämä kätyrilelu toimii mielikuvituksella, ei paristoilla.
  • Mahtava lahjaidea 4 vuotta täyttäneille lapsille, jotka ovat kasvaneet ulos taaperoille tarkoitetuista kätyrileluistaan. Instructions PLUS -ohjeiden avulla pienemmätkin rakentajat pääsevät nauttimaan omatoimisesta rakennuskokemuksesta ja onnistumisen ilosta.
  • Jos etsit syntymäpäivälahjaa lapselle, joka tykkää Bob- ja Stuart-kätyrileluista, tämä on loistava valinta. Kaikki LEGO Minions lelusetit kannustavat lapsia roolileikkeihin, joiden ideat kumpuavat Minions: The Rise of Gru -elokuvasta.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO konsernin sisäiset laatuvaatimukset. Näin varmistamme, että palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO Minions palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki setit täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.