Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75547 Kätyri lentäjäopissa

Lennokkaita tempauksia kätyrifaneille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 75547
Kappaleita 119
Sarja LEGO Minions
LEGO hinta 34,95 €
Julkaisupäivä 26. huhtikuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75547 Kätyri lentäjäopissa kuvaus

  • Täydellinen kätyrien lentokoneen rakennussetti (75547), mukana LEGO® hahmot Stuart (lentäjäasussa) ja Bob. Lapset pääsevät rakentamaan koneen ja leikkimään sitten jännittäviä kohtauksia Minions: The Rise of Gru -elokuvasta.
  • Hauska lelusetti sisältää huikeita tarvikkeita. Kätyrifanit ihastuvat LEGO® hahmoihin Bobiin ja Stuartiin ja kivoihin tarvikkeisiin, jotka innostavat luovaan leikkiin – setistä löytyvät mm. banaani, hotdog, pähkinäpussi, matkalaukku ja pierutyyny!
  • Luova hauskanpito on helppoa tällä lelusetillä. Katon voi irrottaa, joten lapset voivat tutkia konetta yhdessä kätyrien kanssa. Laita Stuart ohjaamoon tai päästä Bobin lempeä ja omalaatuinen persoona valloilleen matkustamossa.
  • Mahtava valinta 4 vuotta täyttäneille lapsille. Instructions PLUS -ohjeilla rakennustaitojen oppiminen on vielä hauskempaa.
  • Rakennettava lentokonesarja kätyrihahmoineen on 11 cm korkea, 24 cm pitkä ja 24 cm leveä, eli täydellisen kokoinen lentokoneilla leikkiville lapsille.
  • Haluatko ruokkia lapsen luovuutta? Hyviä uutisia – tämä kätyrilelu toimii mielikuvituksella, ei paristoilla.
  • Mahtava lahjaidea 4 vuotta täyttäneille lapsille, jotka ovat kasvaneet ulos taaperoille tarkoitetuista kätyrileluistaan. Instructions PLUS -ohjeiden avulla pienemmätkin rakentajat pääsevät nauttimaan omatoimisesta rakennuskokemuksesta ja onnistumisen ilosta.
  • Jos etsit syntymäpäivälahjaa lapselle, joka tykkää Bob- ja Stuart-kätyrileluista, tämä on loistava valinta. Kaikki LEGO® Minions lelusetit kannustavat lapsia roolileikkeihin, joiden ideat kumpuavat Minions: The Rise of Gru -elokuvasta.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO konsernin sisäiset laatuvaatimukset. Näin varmistamme, että palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO® Minions palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki setit täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.