Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Imperiumin sukkula 75302

Kaikille tuttu Imperiumin sukkula toimintaleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Imperiumin sukkula
SKU 75302
EAN 5702016914474
Kappaleita 660
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 69,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Imperiumin sukkula 75302 kuvaus

Fanit voivat leikkiä Star Wars -klassikkotrilogian jännittäviä kohtauksia tällä rakennettavalla Imperiumin sukkulalla (75302). Sukkulan tyylikkyys on toteutettu LEGO palikoilla, ja siinä on avattava ohjaamo minihahmolle, avattava pääosasto, jossa on tilaa kahdelle LEGO minihahmolle, lento- ja laskeutumistilaan taittuvat siivet ja 2 nuppiasetta. Seikkailuleikkien välissä sukkula sopii näyttäväksi koristeeksi.

Hauskoja roolileikkejä
Tämä upea lasten rakennuslelu sisältää myös Darth Vaderin, Imperiumin upseerin ja Luke Skywalkerin LEGO minihahmot sekä valomiekkoja ja sädepistoolin.

Mahtavia lahjoja
LEGO Group on luonut Star Wars -universumin tähtilaivoja, menopelejä, paikkoja ja hahmoja vuodesta 1999 lähtien. LEGO Star Wars on valikoiman menestynein teema, ja se sisältää hauskoja ja luovia lahjaideoita kaikenikäisille faneille.

  • Rakenna LEGO palikkaversio elegantista Imperiumin sukkulasta ja leiki Star Wars -klassikkotrilogian kohtauksia tällä lasten rakennuslelulla (75302), josta ei toimintaa puutu.
  • Mukana on 3 LEGO minihahmoa – Darth Vader ja Luke Skywalker, joilla molemmilla on valomiekka, ja Imperial Officer, jolla on sädepistooli ja käsiraudat – kaikkea hauskoihin ja luoviin leikkeihin.
  • Imperiumin sukkulassa on avattava ohjaamo minihahmolle, avattava pääosasto, jossa on tilaa 2 LEGO minihahmolle, siivet, jotka voi taittaa lento- ja laskeutumistilaan, sekä 2 nuppiasetta.
  • Tämä upea rakennuslelu on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 9 vuotta täyttäneille lapsille ja kaikille Star Wars -faneille. Lelun rakentaminen ja sillä leikkiminen on hauskaa niin yksin kuin perheen ja ystävienkin kanssa.
  • Imperiumin sukkula on 25 cm korkea, 24 cm pitkä ja 35 cm leveä. Seikkailuleikkien välissä lapset voivat esitellä luomustaan rinta rottingilla omassa huoneessaan.
  • Ajattelitko ostaa tämän rakennettavan lelusetin Star Wars -fanille, jolle LEGO lelut ovat uusi juttu? Ei hätää. Setin mukana on helposti seurattavat ohjeet, jotta lapsi voi rakentaa jedimäisellä itsevarmuudella.
  • LEGO Star Wars settien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenikäisille faneille, haluavatpa he leikkiä elokuvien ikimuistoisia seikkailuja tai omia tarinoitaan tai rakentaa huomiota herättävät mallit koristeeksi.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät aina yhtä hyvin kestäviksi rakennelmiksi.
  • LEGO osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit täällä Maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.