Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO The Mandalorian Palkkionmetsästäjän sukkula 75292

Mahtava palikoista rakennettava Star Wars: Mandalorialaisen Razor Crest -avaruusalus!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO The Mandalorian Palkkionmetsästäjän sukkula
SKU 75292
EAN 5702016683325
Kappaleita 1023
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 169,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO The Mandalorian Palkkionmetsästäjän sukkula 75292 kuvaus

Koe Mandalorialaisen palkkionmetsästäjän ja lapsen taistelut tiedustelijasotilasta ja muita vihollisia vastaan The Mandalorian Palkkionmetsästäjän sukkula (75292) LEGO Star Wars rakennuslelulla. Palikoista rakennettavassa panssaroidussa sukkulassa on rahtiruuma, jonka avautuvat sivut toimivat samalla ramppeina, karboniittisaalis, kahden LEGO minihahmon ohjaamo, jousitetut nuppipyssyt, pelastussukkula ja muita aitoja yksityiskohtia luovaan leikkiin.

Roolileikkeihin ja seikkailuihin
Tämä 1 023-osainen avaruusalus on haastava rakennusprojekti 10 vuotta täyttäneille. Setti sisältää viisi LEGO Star Wars -keräilyhahmoa, kuten elokuussa 2020 julkaistavat Mandalorialaisen ja lapsen LEGO minihahmot. Se on täydellinen setti roolileikkeihin ja yhdistettävissä muihin LEGO Star Wars setteihin uusia hauskoja seikkailuja varten.

Upeita lahjaideoita
LEGO Group on luonut legendaarisesta Star Wars -universumista tuttuja tähtilaivoja, kulkuneuvoja, paikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. Suositut LEGO Star Wars rakennuslelut ovat loistava lahjaidea kaikenikäisille.

  • Lapset voivat leikkiä mandalorialaista sankarisoturia ja toimintatäytteisiä Star Wars: The Mandalorian -sarjan tapahtumia The Mandalorian Palkkionmetsästäjän sukkula (75292) -avaruusaluksen yksityiskohtaisella LEGO palikkamallilla.
  • Tähän hauskaan leluun kuuluu neljä LEGO minihahmoa: Mandalorialainen, Greef Karga, tiedustelusotilas ja lapsi sekä IG-11 LEGO hahmo. Mukana on myös huikeita aseita jännittäviin roolitaisteluihin.
  • The Mandalorian Palkkionmetsästäjän sukkula on kahden LEGO minihahmon ohjaamo, kaksi jousitettua nuppipyssyä, karboniittisaaliin kätkevä ruuma avautuvilla sivuilla/rampeilla, nukkumisalue sekä pelastussukkula luoviin leikkeihin.
  • 1 023-osainen rakennussarja on haastava projekti ja sopii loistavasti yhteen muiden LEGO Star Wars settien kanssa. Se on loistava joulu- tai syntymäpäivälahja 10 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • The Mandalorian Palkkionmetsästäjän sukkula -alus on 14 cm korkea, 38 cm pitkä ja 28 cm leveä. Tämä Star Wars: The Mandalorian -sarjan tunnelmaa henkivä alus kerää katseet, kun sitä ei käytetä elintärkeän rahdin kuljettamiseen!
  • Tämä keräiltävä LEGO Star Wars rakennuslelu sisältää vain LEGO rakennuspalikoita ja saa virtansa lasten luovuudesta – paristoja ei tarvita – joten seikkailuleikeistä ei koskaan lopu energia!
  • Ovatko LEGO setit uusia lapsellesi? Ei hätää. Rakennussetin mukana toimitetaan vaiheittaiset kuvitetut ohjeet, joiden avulla he kokoavat mandalorialaisen tähtialuksen jedimäisellä itseluottamuksella!
  • LEGO Star Wars rakennussetit sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars -saagasta tuttujen seikkailujen ja omien ainutlaatuisten tarinoiden keksimiseen. Rakennusmallit ovat suosittuja keräilykohteita ja keräävät katseet myös näytteillä.
  • LEGO palikat kiinnittyvät ja irtoavat helposti – Voimaa ei tarvita! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen ja helpon kiinnityksen kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että tämä Star Wars: The Mandalorian -rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.