Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75292 The Mandalorian Palkkionmetsästäjän sukkula

Mahtava palikoista rakennettava Star Wars: Mandalorialaisen Razor Crest -avaruusalus!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO The Mandalorian Palkkionmetsästäjän sukkula
SKU 75292
Kappaleita 1023
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 159,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75292 The Mandalorian Palkkionmetsästäjän sukkula kuvaus

  • Lapset voivat leikkiä mandalorialaista sankarisoturia ja toimintatäytteisiä Star Wars: The Mandalorian -sarjan tapahtumia The Mandalorian™ Palkkionmetsästäjän sukkula (75292) -avaruusaluksen yksityiskohtaisella LEGO® palikkamallilla.
  • Tähän hauskaan leluun kuuluu neljä LEGO® minihahmoa: Mandalorialainen, Greef Karga, tiedustelusotilas ja lapsi sekä IG-11 LEGO® hahmo. Mukana on myös huikeita aseita jännittäviin roolitaisteluihin.
  • The Mandalorian™ Palkkionmetsästäjän sukkula on kahden LEGO® minihahmon ohjaamo, kaksi jousitettua nuppipyssyä, karboniittisaaliin kätkevä ruuma avautuvilla sivuilla/rampeilla, nukkumisalue sekä pelastussukkula luoviin leikkeihin.
  • 1 023-osainen rakennussarja on haastava projekti ja sopii loistavasti yhteen muiden LEGO® Star Wars™ settien kanssa. Se on loistava joulu- tai syntymäpäivälahja 10 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • The Mandalorian™ Palkkionmetsästäjän sukkula -alus on 14 cm korkea, 38 cm pitkä ja 28 cm leveä. Tämä Star Wars: The Mandalorian -sarjan tunnelmaa henkivä alus kerää katseet, kun sitä ei käytetä elintärkeän rahdin kuljettamiseen!
  • Tämä keräiltävä LEGO® Star Wars™ rakennuslelu sisältää vain LEGO® rakennuspalikoita ja saa virtansa lasten luovuudesta – paristoja ei tarvita – joten seikkailuleikeistä ei koskaan lopu energia!
  • Ovatko LEGO® setit uusia lapsellesi? Ei hätää. Rakennussetin mukana toimitetaan vaiheittaiset kuvitetut ohjeet, joiden avulla he kokoavat mandalorialaisen tähtialuksen jedimäisellä itseluottamuksella!
  • LEGO® Star Wars™ rakennussetit sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars™ -saagasta tuttujen seikkailujen ja omien ainutlaatuisten tarinoiden keksimiseen. Rakennusmallit ovat suosittuja keräilykohteita ja keräävät katseet myös näytteillä.
  • LEGO® palikat kiinnittyvät ja irtoavat helposti – Voimaa ei tarvita! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen ja helpon kiinnityksen kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että tämä Star Wars: The Mandalorian -rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.