Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Millennium Falcon 75257

Hanki itsellesi Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta tuttu Millennium Falcon

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Millennium Falcon
SKU 75257
EAN 5702016370799
Kappaleita 1353
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 189,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Millennium Falcon 75257 kuvaus

Tämä 75257 LEGO Star Wars Millennium Falcon saa lapset ja aikuiset innostumaan. Tutun corellialaisen kuljetusaluksen palikoista rakennettavassa versiossa on runsaasti yksityiskohtia, kuten pyörivät ylä- ja alatykkitornit, kaksi jousitoimista asetta, laskettava ramppi ja avattava ohjaamo, jossa on tilaa kahdelle minihahmolle. Myös yläpaneelit voi avata, ja niiden alta paljastuvat sisätilat, joissa lapsista on hauska leikkiä Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta tuttuja kohtauksia Star Wars hahmojen Finnin, Chewbaccan, Lando Calrissianin, Boolion, C-3PO:n, R2-D2:n ja D-O:n kanssa. LEGO Star Wars klassikkosetti sopii faneille myös keräilykohteeksi.

  • Mukana on seitsemän LEGO Star Wars hahmoa: minihahmot Finn, Chewbacca, C-3PO, Lando Calrissian ja Boolio sekä LEGO droidihahmot R2-D2 ja D-O.
  • LEGO Star Wars Millennium Falcon mallissa on kuuluvat kääntyvät ylä- ja alatykkitornit (alatykkitorniin mahtuu kaksi minihahmoa), kaksi jousitoimista aseta, laskettava ramppi ja avattava ohjaamo, jossa on tilaa kahdelle minihahmolle.
  • Sisätilojen yksityiskohtiin kuuluvat rahtitila ja kaksi konttia, navigointitietokone ja pyörivä tuoli, sohva jadejarik-hologrammipöytä, keittiö, vuode, piilotettu salakuljetuslokero sekä hyperajo ja korjaustyökaluja.
  • Aseina ovat Chewbaccan nuppeja ampuva varsijousi sekä Finnin ja Landon sädeaseet.
  • Innosta Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta tuttuihin roolileikkikohtauksiin legendaarisella corellialaisella rahtialuksella.
  • Mainio synttäri- tai joululahja tai Star Wars -aiheinen yllätyslahja, joka sopii myös Star Wars -aiheiseksi keräilyesineeksi.
  • Tähtilaiva on 14 cm korkea, 44 cm pitkä ja 32 cm leveä.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.