Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO AT-AT 75288

Ikoninen LEGO Star Wars AT-AT-kvelij toimintaleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO AT-AT
SKU 75288
EAN 5702016617320
Kappaleita 1267
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 179,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO AT-AT 75288 kuvaus

Koe Hothin taistelu ja muut Star Wars -trilogian klassikkokohtaukset AT-AT:n (75288) LEGO rakennussarjalla! AT-AT-kävelijän (All Terrain Armored Transport) osat avautuvat leikkiä varten, ja siinä on jousitoimiset nuppipyssyt ja kiituripyörä. Fanit ihastuvat autenttisiin yksityiskohtiin, kuten vinssiin, joka vetää ylös Luken lämpöräjähteineen.

Imperiumin ja Kapinaliiton taistelu
Toiminnantäytteisessä setissä on mukana kuusi LEGO minihahmoa – Luke Skywalker, kenraali Veers, kaksi AT-AT:n kuljettajaa ja kaksi lumisotilasta. Kaikilla on aseet Star Wars -roolileikkejä varten, mm. Luken valomiekka ja lumisotilaiden kolmijalkainen ase. Mahtava lahjaidea kaikille LEGO Star Wars keräilijöille. Sopii yhtä hyvin omatoimisiin ja yhteisiin leikkeihin.

LEGO Star Wars – nämä setit vievät sydämen!
The LEGO Group on luonut legendaarisesta Star Wars -universumista tuttuja tähtilaivoja, kulkuneuvoja ja hahmoja jo yli kahden vuosikymmenen ajan, ja LEGO Star Wars teeman suosio on räjähtänyt. Kukapa niistä ei pitäisi?

  • Star Wars -klassikkotrilogian ja LEGO Star Wars: The Skywalker Saga pelin fanit voivat toteuttaa Hothin taistelun yksityiskohtaisella palikoista koottavalla LEGO AT-AT-kävelijällä (75288), jonka voi kääntää eri asentoihin.
  • Hauskassa lasten rakennuslelussa on mukana kuusi LEGO Star Wars minihahmoa – Luke Skywalker, kenraali Veers, kaksi AT-AT-kuljettajaa ja kaksi lumisotilasta, ja kaikki on aseistettu valmiiksi roolileikkeihin Imperiumin ja Kapinaliiton välisissä taisteluissa.
  • AT-AT:n ohjaamossa on tilaa kolmelle LEGO minihahmolle, avattavat paneelit, jousitoimiset nuppipyssyt, kiituripyörä, vinssi, pohjaluukku, josta Luke voi heittää lämpöräjähteen sekä paljon muuta aidontuntuiseen luovaan leikkiin.
  • 1 267-osainen setti on mahtava syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 10 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Edessä on palkitseva rakennushaaste ja tuntikausiksi leikkiä yksin tai yhdessä.
  • AT-AT:n korkeus on 34 cm, pituus 38 cm ja leveys 15 cm. Fanit voivat ajaa tällä menopelillä myös LEGO Star Wars: The Skywalker Saga -videopelissä.
  • Star Wars AT-AT-kävelijän rakennussarjassa ei tarvita paristoja – se rakennetaan LEGO palikoista ja toimii lasten mielikuvituksella, valmiina rajattomiin galaktisiin seikkailuihin ja luovaan hupiin.
  • Ajattelitko ostaa tämän rakennussarjan Star Wars -fanille, jolle LEGO setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet, joilla rakennushaasteen voi ottaa vastaan luottavaisin mielin.
  • LEGO Star Wars rakennuslelut sopivat lapsille ja aikuisille Star Wars -klassikkokohtausten rakentamiseen ja esittelyyn. Keksi myös uusia seikkailuja. Nämä setit täyttävät kaikkien toiveet!
  • LEGO palikat kiinnittyvät ja irtoavat helposti – Voimaa ei tarvita! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit, joten voit olla varma siitä, että rakennussarjan palikat sopivat yhteen täydellisesti ja helposti.
  • LEGO palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistamme, että jokainen toiminnantäyteinen Star Wars -rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.