Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75288 AT-AT

Ikoninen LEGO Star Wars AT-AT-kävelijä toimintaleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO AT-AT
SKU 75288
Kappaleita 1267
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 179,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75288 AT-AT kuvaus

  • Star Wars™ -klassikkotrilogian ja LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga pelin fanit voivat toteuttaa Hothin taistelun yksityiskohtaisella palikoista koottavalla LEGO AT-AT-kävelijällä (75288), jonka voi kääntää eri asentoihin.
  • Hauskassa lasten rakennuslelussa on mukana kuusi LEGO® Star Wars™ minihahmoa – Luke Skywalker, kenraali Veers, kaksi AT-AT-kuljettajaa ja kaksi lumisotilasta, ja kaikki on aseistettu valmiiksi roolileikkeihin Imperiumin ja Kapinaliiton välisissä taisteluissa.
  • AT-AT:n ohjaamossa on tilaa kolmelle LEGO® minihahmolle, avattavat paneelit, jousitoimiset nuppipyssyt, kiituripyörä, vinssi, pohjaluukku, josta Luke voi heittää lämpöräjähteen sekä paljon muuta aidontuntuiseen luovaan leikkiin.
  • 1 267-osainen setti on mahtava syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 10 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Edessä on palkitseva rakennushaaste ja tuntikausiksi leikkiä yksin tai yhdessä.
  • AT-AT:n korkeus on 34 cm, pituus 38 cm ja leveys 15 cm. Fanit voivat ajaa tällä menopelillä myös LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga -videopelissä.
  • Star Wars™ AT-AT-kävelijän rakennussarjassa ei tarvita paristoja – se rakennetaan LEGO® palikoista ja toimii lasten mielikuvituksella, valmiina rajattomiin galaktisiin seikkailuihin ja luovaan hupiin.
  • Ajattelitko ostaa tämän rakennussarjan Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet, joilla rakennushaasteen voi ottaa vastaan luottavaisin mielin.
  • LEGO® Star Wars™ rakennuslelut sopivat lapsille ja aikuisille Star Wars -klassikkokohtausten rakentamiseen ja esittelyyn. Keksi myös uusia seikkailuja. Nämä setit täyttävät kaikkien toiveet!
  • LEGO® palikat kiinnittyvät ja irtoavat helposti – Voimaa ei tarvita! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit, joten voit olla varma siitä, että rakennussarjan palikat sopivat yhteen täydellisesti ja helposti.
  • LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistamme, että jokainen toiminnantäyteinen Star Wars™ -rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.