Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71701 Kain tulilohikäärme

Leikkisetti, johon kuuluvat LEGO NINJAGO Kai, hänen tulilohikäärmeensä ja Lord Garmadon

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kain tulilohikäärme
SKU 71701
EAN 5702016616873
Kappaleita 81
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71701 Kain tulilohikäärme kuvaus

  • LEGO® NINJAGO® Legacy leikkisetti sisältää Kain ja hänen tulilohikäärmeensä tv-sarjan ensimmäiseltä kaudelta. Haasta Lord Garmadon eeppisiin taisteluleikkeihin. Tämän upean lelun avulla lapset oppivat rakentamaan itsevarmasti.
  • Tämä ninjalelu sisältää aloituspalikan, jonka avulla lapset oppivat rakentamaan ja keksimään roolileikkitarinoita NINJAGO® Kain, hänen tulilohikäärmeensä, Lord Garmadonin, minikokoisen tulen temppelin sekä Tulimiekan ja kahden tulielementin parissa.
  • Tämän punaisenlohikäärmelelun voi asettaa eri asentoihin liikuttamalla sen jalkoja, siipiä, pyrstöä, päätä ja suuta. Asettele se taistelemaan Kain rinnalla Lord Garmadonia vastaan. Lapset pääsevät keksimään tarinoita yrittäessään suojella Tulimiekkaa.
  • Tämä 81-osainen lohikäärmelelu on hauska rakennuskokemus alle kouluikäisille ja neljä vuotta täyttäneille lapsille. Se on hieno syntymäpäivä-, joulu- tai LEGO® yllätyslahja lapsille.
  • Tämä on tammikuun 2020 uusi, päivitetty versio tv-sarjan ensimmäiseltä kaudelta tutusta LEGO® NINJAGO® lohikäärmelelusta. Ninjalohikäärme on 6 cm korkea, 6 cm pitkä ja 23 cm leveä – täydellisen kokoinen leikkeihin kaikkialla.
  • Tässä LEGO® NINJAGO® lohikäärmeessä ei tarvita paristoja – sillä voi leikkiä heti, kun sen saa ulos pakkauksesta. Lohikäärmeen leluhahmo saa virtansa lasten mielikuvituksesta, joten seikkailun Tulimiekan suojelemiseksi ei tarvitse päättyä koskaan.
  • Täydellinen LEGO® lelu, jonka avulla alle kouluikäiset oppivat rakentamaan. Mukana on ohjeet, joissa kerrotaan rakennusvaiheet. Ninjalohikäärmeen voi rakentaa myös interaktiivisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla, jotka löytyvät ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta!
  • Rakennettavat LEGO® 4+ lelut tutustuttavat pienet lapset laajaan maailmaan, joka on täynnä lasten elokuvasuosikkeja, tv-hahmoja ja arjen sankareita. Lelujen avulla lapset ymmärtävät rakennusvaiheiden merkityksen ja heidän itseluottamuksensa kasvaa.
  • LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja irtoavat helposti, joka kerta. Niitä on käytetty tässä ninjarakennelmassa, joten Lord Garmadonikaan ei saa tuhottua niitä!
  • LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit, niin Maassa kuin NINJAGO® Cityssäkin!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.