Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Lloydin vesirobotti 71750

Upea LEGO NINJAGO robottilelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Lloydin vesirobotti
SKU 71750
EAN 5702016912296
Kappaleita 228
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Lloydin vesirobotti 71750 kuvaus

Ninjafanit viihtyvät NINJAGO: Seabound -televisiosarjasta tuttujen tarinoiden tauottomissa leikeissä superupean Lloydin vesirobotin (71750) parissa. Ninjalelusetissä on eri asentoihin taipuva robottilelu, jonka toisessa kädessä on suuri miekka ja toisessa hydrauliset kynnet. Ne innostavat toiminnantäyteisiin robottileikkeihin.

Luovia leluja fantastisiin seikkailuihin
Vedenalaisessa lelusetissä on 2 minihahmoa: sukeltava Lloyd, jolla on happinaamari, ilmasäiliö ja räpylät, ja julma Maaray-vartija. Omissa seikkailuleikeissään lapset voivat selvittää, kumpi taistelijoista voittaa aaltoamuletin, joka löytyy myös setistä.

LEGO settejä kehittäviin leikkeihin
NINJAGO-lelusettien parissa lapset saavat paeta uskomattomaan mielikuvitusmaailmaan ja innostaviin roolileikkeihin. Leikeissä lapset tutustuvat ninjojen arvoihin, eli rohkeuteen, uhrautuvuuteen ja perheen tärkeyteen. Lapset saavat uppoutua keksimiinsä tarinoihin upealla lelukokoelmalla, johon kuuluu lohikäärmeitä, robotteja ja kulkuneuvoja.

  • LEGO NINJAGO Lloydin vesirobotti (71750) on upea vedenalainen lelusetti, jonka eri asentoihin asetettavan robotin kanssa lapset voivat uppoutua tuntikausiksi jännittäviin seikkailuihin.
  • Ninjalelusetissä on 2 minihahmoa: sukeltava Lloyd, jolla on happinaamari, ilmasäiliö ja räpylät, sekä Maaray-vartija. Kaksikko voi taistella arvokkaasta aaltoamuletista, joka sisältyy myös settiin.
  • Lelurobotin jalkoja voi liikuttaa, sen avattavaan ohjaamoon voi asettaa Lloydin. Robotin toisessa kädessä on suuri miekka ja toisessa hydrauliset kynnet vedenalaisia taisteluita varten.
  • Tämä taistelulelusetti on palkitseva rakennelma, ja se on hieno yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat ninjoja.
  • Vaikuttava lelurobotti on 17 cm korkea. Juuri sopivan kokoinen lasten leikkeihin kotona tai matkalla.
  • Tutustu myös muihin NINJAGO: Seabound -tv-sarjaan perustuviin setteihin, kuten Ninjan vedenalainen kiituri (71752), Vesilohikäärme (71754), Hydroalus (71756) ja Loputtoman meren temppeli (71755).
  • LEGO NINJAGO teema sisältää upean kokoelman hauskoja lelusettejä, joiden parissa lapset voivat irrottautua ruuduista ja oppia positiivisia elämäntaitoja leikkimällä kekseliäitä roolileikkejä.
  • LEGO rakennuspalikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat varmasti aina yhtä helposti – ninjataitoja ja voimaa ei tarvita!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat turvallisuusstandardit, joten voit turvallisin mielin antaa lasten leikkiä niillä.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.