Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tulilohikäärmeen hyökkäys 71753

LEGO NINJAGO lohikrmelelu lent toimintaseikkailuihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tulilohikäärmeen hyökkäys
SKU 71753
EAN 5702016912319
Kappaleita 563
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Tulilohikäärmeen hyökkäys 71753 kuvaus

Ninjafaneista on hauska leikkiä LEGO NINJAGO tv-sarjan 1. kaudelta tuttuja lennokkaita seikkailuja päivitetyn Tulilohikäärmeen hyökkäys -lelusetin (71753) parissa. Vaikuttava lohikäärmelelu innostaa jännittäviin toimintaleikkeihin liikuteltavien jalkojen, pyrstön, leukojen ja siipien ansiosta.

Takuuvarmaa jännitystä innokkaille ninjafaneille
Lelun rakennussarja sisältää 4 hienoa minihahmoa: ninjat Kai, Zane ja Nya Legacy sekä heidän hurjan vihollisensa Wyplashin, joilla lapset voivat leikkiä eeppisiä hyvän ja pahan välisiä taisteluita. Kesäkuun 2021 uutuus Nya Legacy on ennennäkemätön kultainen keräilyminihahmo jalustalla. Se julkaistaan NINJAGO-lelusettien 10-vuotisen historian kunniaksi.

Ainutlaatuisia leluja kekseliäille rakentajille
LEGO NINJAGO lelujen parissa lapset saavat paeta upean toiminnan fantasiamaailmaan, jossa he voivat yhdistää voimansa sankariensa kanssa ja taistella pelottavia pahiksia vastaan. Upeaan rakennuslelujen kokoelmaan kuuluu robotteja, pyöriä ja lohikäärmeitä.

  • LEGO NINJAGO Tulilohikäärmeen hyökkäys (71753) lelusetissä on moniin asentoihin taipuva lohikäärmelelu kekseliäille lapsille tuntikausien lennokkaisiin seikkailuihin.
  • Ninjalelusetissä on 4 minihahmoa NINJAGO-televisiosarjan 1. kaudelta: ninjat Nya, Kai ja Zane sekä paha luurankokenraali Wyplash, ja heillä kaikilla on upeita aseita.
  • Yksityiskohtaisen lentävän lelulohikäärmeen leuat, pyrstö, jalat ja siivet liikkuva. Sen selässä on satula, johon lapset voivat istuttaa ninjaminihahmoja, jotka ratsastavat taisteluihin.
  • Sisältää keräiltävän kultaisen Nya Legacy -minihahmon ja pienen jalustan NINJAGO-lelujen kymmenvuotisen historian kunniaksi.
  • Pidä silmäsi auki, sillä löydät lisää keräiltäviä kultaisia minihahmoja 5 muusta NINJAGO-setistä, kuten Elementtiturnaus (71735), Lohkareentuhoaja (71736), Ninja-auto X-1 (71737) ja Yliäänirynnäkköalus (71739).
  • Tämä 563-osainen lohikäärmelelusetti on palkitseva rakennustehtävä 8 vuotta täyttäneille lapsille, ja se sopii mainiosti syntymäpäivä- tai joululahjaksi.
  • Lohikäärmelelu on 27 cm korkea, 27 cm pitkä ja 59 cm leveä, kun se seisoo takajaloillaan siivet levitettyinä. Se sopii hienosti sekä leikkeihin että koristeeksi.
  • LEGO NINJAGO teeman upea rakennussarjojen kokoelma valloittaa lasten mielikuvituksen ja opettaa myönteisiä arvoja roolileikkien avulla.
  • LEGO palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen. Ninjataitoja tai voimaa ei tarvita!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat turvallisuusstandardit, joten näiden lelujen parissa lapsesi ovat turvassa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.