Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Toadin aarrejahti -laajennussarja 71368

Upea laajennussarja, mukana mys Toad ja Toadette

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Toadin aarrejahti -laajennussarja
SKU 71368
EAN 5702016618471
Kappaleita 464
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 84,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Toadin aarrejahti -laajennussarja 71368 kuvaus

Pelaajien on voitettava viholliset ja selvittävä haasteista Toad Villagessa tässä LEGO Super Mario Toadin aarrejahti laajennussarjassa (71368). Laajennussarja täydentää LEGO Super Mario Aloitusrataa (71360) ja on mainio lahja lapsille. Mukana söpöt Toad- ja Toadette-leluhahmot, kaksi Cheep Cheepiä ja Goomba. Pelissä on edettävä sillan, liukutason ja pyörivän tason kautta Toad-talon palikoiden 1, 2, 3 sekä puun ja aarrearkun luo.

Avuksi digitaaliset rakennusohjeet
Ilmaisesta LEGO Super Mario sovelluksesta löytyvät helppokäyttöiset Instructions PLUS -ohjeet sisältävät rakentamista helpottavia tarkastelutyökaluja. Sovellus sisältää myös vinkkejä hauskoihin tapoihin rakentaa rata uudestaan ja leikkeihin, ja samalla se on turvallinen alusta, jossa fanit voivat esitellä ideoitaan muille.

Rajattomasti haasteita
Keräiltävät LEGO Super Mario lelusetit tuovat koko perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Ne sopivat mainiosti niin joukkuekilpailuihin kuin yksinpeleihinkin. Aloitusrata, laajennussarjat ja tehostuspakkaukset sisältävät rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin peleihin ja kehittävät samalla lasten luovia ongelmanratkaisutaitoja.

 • Lapset voivat lisätä suosittuja hahmoja, toimintopalikoita ja hauskoja haasteita LEGO Super Mario Seikkailut Marion kanssa aloitusrataan tämän värikkään Toadin aarrejahti -laajennussarjan (71368) avulla. Laajennussarjan voi rakentaa uudestaan eri tavoilla.
 • Tässä LEGO Super Mario lelusetissä on Toad-talot, puu, aarrearkku, liukutaso ja pyörivä taso, 10 toimintopalikkaa sekä kaksi Cheep Cheepin hahmoa ja Goomban, Toadin ja Toadetten hahmot. Tiedossa on tuntikausiksi mukavia pelejä.
 • Pelaajat auttavat LEGO Mariota (hahmo ei sisälly settiin) löytämään palikat 1, 2 ja 3 puusta, yhden Toad-talon oven takaa ja aarrearkusta. Kun LEGO Mario hyppää niiden päälle, se voittaa digitaalisia bonuskolikoita.
 • Tämä 464-osainen LEGO lelu on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. Se innostaa lapsia rakentamaan omia, ainutlaatuisia lisätasoja Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataansa (71360).
 • Tämä moduuleista koostuva setti on perusmuodossaan 17 cm korkea, 44 cm leveä ja 41 cm syvä. Sen voi rakentaa uuteen muotoon ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja laajennussarjoihin.
 • Paristoja ei tarvita. Vauhdita pelejä yhdistämällä tämä laajennussarja Seikkailut Marion kanssa -aloitusradan LEGO Mario hahmoon.
 • Ilmainen LEGO Super Mario sovellus sisältää digitaaliset rakennusohjeet, hyödyllisiä tarkastelutyökaluja, ideoita leikkeihin ja paljon muuta. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Keräiltävät LEGO Super Mario rakennuslelusarjat tuovat perheiden suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Fanit voivat laajentaa ja muokata peliratoja, rakentaa niitä uudella tavalla ja keksiä rajattomasti ainutlaatuisia haasteita.
 • LEGO palikoista rakentamiseen tai uusiksi rakentamiseen ei tarvita Supertähden voimia. Palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä pitävän kiinnityksen, kerta toisensa jälkeen.
 • LEGO rakennuspalikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin voit olla varma, että tämä luova lelusetti täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.