Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71368 Toadin aarrejahti -laajennussarja

Upea laajennussarja, mukana myös Toad ja Toadette

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Toadin aarrejahti -laajennussarja
SKU 71368
Kappaleita 464
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 84,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71368 Toadin aarrejahti -laajennussarja kuvaus

 • Lapset voivat lisätä suosittuja hahmoja, toimintopalikoita ja hauskoja haasteita LEGO® Super Mario™ Seikkailut Marion kanssa aloitusrataan tämän värikkään Toadin aarrejahti -laajennussarjan (71368) avulla. Laajennussarjan voi rakentaa uudestaan eri tavoilla.
 • Tässä LEGO® Super Mario™ lelusetissä on Toad-talot, puu, aarrearkku, liukutaso ja pyörivä taso, 10 toimintopalikkaa sekä kaksi Cheep Cheepin hahmoa ja Goomban, Toadin ja Toadetten hahmot. Tiedossa on tuntikausiksi mukavia pelejä.
 • Pelaajat auttavat LEGO® Mariota™ (hahmo ei sisälly settiin) löytämään palikat 1, 2 ja 3 puusta, yhden Toad-talon oven takaa ja aarrearkusta. Kun LEGO Mario hyppää niiden päälle, se voittaa digitaalisia bonuskolikoita.
 • Tämä 464-osainen LEGO® lelu on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. Se innostaa lapsia rakentamaan omia, ainutlaatuisia lisätasoja Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataansa (71360).
 • Tämä moduuleista koostuva setti on perusmuodossaan 17 cm korkea, 44 cm leveä ja 41 cm syvä. Sen voi rakentaa uuteen muotoon ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja laajennussarjoihin.
 • Paristoja ei tarvita. Vauhdita pelejä yhdistämällä tämä laajennussarja Seikkailut Marion kanssa -aloitusradan LEGO® Mario™ hahmoon.
 • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää digitaaliset rakennusohjeet, hyödyllisiä tarkastelutyökaluja, ideoita leikkeihin ja paljon muuta. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ rakennuslelusarjat tuovat perheiden suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Fanit voivat laajentaa ja muokata peliratoja, rakentaa niitä uudella tavalla ja keksiä rajattomasti ainutlaatuisia haasteita.
 • LEGO® palikoista rakentamiseen tai uusiksi rakentamiseen ei tarvita Supertähden voimia. Palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä pitävän kiinnityksen, kerta toisensa jälkeen.
 • LEGO® rakennuspalikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin voit olla varma, että tämä luova lelusetti täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.